Paris Hilton: H άγνωστη ιστορία πίσω από το όνομα που έδωσε στον γιό της

Αν και για πολλούς το όνομα του νεογέννητου μπορεί να φαίνεται παράξενο, η ίδια αποκάλυψε ότι είναι ένας φόρος τιμής

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast της iHeartRadio, η Paris Hilton μίλησε για τον γιο της, τον οποίο καλωσόρισαν με τον σύζυγό της Carter Reum, τον Ιανουάριο, αποκαλύπτοντας το όνομά του το οποίο είναι Phoenix Barron Hilton Reum... και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το όνομα τόσο λόγω της έκτασης, όσο και της ιδιαίτερότητάς του έγινε viral.

Αν και για πολλούς το όνομα του νεογέννητου μπορεί να φαίνεται παράξενο, η ίδια αποκάλυψε ότι είναι ένας φόρος τιμής στον παππού της, τον ιδιοκτήτη των ομώνυμων ξενοδοχείων ανά τον κόσμο, Baron Hilton, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2019 σε ηλικία 91 ετών.

«Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και τον είχα πολύ ψηλά. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα. Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομά του στον πρώτο μου γιο», είπε αρχικά η χρυσή κληρονόμος.

Όσο για το πρώτο όνομα του γιου της, η Paris είπε ότι πάντα ήθελε να δώσει στο παιδί της ένα όνομα πόλης, όπως έχει και εκείνη. «Σχεδιάζω τα ονόματα των παιδιών μου για πολλά χρόνια τώρα», παραδέχθηκε στο podcast.

Τελειώνοντας, η ίδια είπε ότι κανείς δεν ήξερε για την γέννα του μωρού, μέχρι που έγινε μίας βδομάδας και το αποκάλυψε στην μητέρα και την αδελφή της.

«Ήταν πολύ όμορφο που είχαμε αυτό το ταξίδι μόνο εγώ και ο Carter. Επειδή αισθάνομαι ότι η ζωή μου είχε γίνει πολύ δημόσια. Ποτέ δεν είχα κάτι πραγματικά μόνο για μένα», τόνισε στο τέλος.

Πηγή: Must