Κλείσιμο

Ozzy-Sharon Osbourne: Έχουν μεταξύ τους σύμφωνο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας

Το σύμφωνο έγινε ύστερα από τον θάνατο του πατέρα της Σάρον, Ντον Άρντεν, το 2007 από τη νόσο του Αλτσχάιμερ 

Η Σάρον Όσμπορν αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της, Όζι, εξακολουθούν να έχουν μεταξύ τους σύμφωνο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.
   
Η Σάρον είχε αναφερθεί σε αυτό στα απομνημονεύματά της το 2007 «Survivor: My Story - The Next Chapter», όπου είπε ότι το ζευγάρι θα πήγαινε στην ελβετική οργάνωση υποβοηθούμενης αυτοκτονίας, εάν κάποιος από τους δύο υπέφερε από άνοια.
   
Το θέμα το επανέφερε η οικογένεια στο τελευταίο επεισόδιο του «The Osbournes Podcast», στο οποίο συμμετέχουν η Σάρον, ο Όζι, η κόρη τους Κέλι και ο γιος τους Τζακ.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Τζακ, ρώτησε αν η ευθανασία ήταν «ακόμα στα σχέδια» των γονιών του. «Πιστεύεις ότι θα υποφέρουμε;», απάντησε η Σάρον, γελώντας, προτού ο Τζακ αναρωτηθεί: «Δεν υποφέρουμε ήδη όλοι;».«Ναι, αλλά δεν θέλω να πονέσω», πρόσθεσε η μητέρα του. «Η ψυχική ταλαιπωρία είναι αρκετός πόνος χωρίς σωματικό. Επομένως, αν έχεις ψυχικό και σωματικό πόνο, τα λέμε». «Αλλά τι θα γινόταν αν μπορούσες να επιβιώσεις;», ρώτησε η Κέλι. «Ναι, τι θα γινόταν αν επιζήσεις και δεν μπορείς ούτε να φας», απάντησε η Σάρον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ