Για ακόμα μία χρονιά οι διάσημοι ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους

Από τη Νικόλ Κίντμαν έως και τον Ίλον Μασκ, οι celebrities απόλαυσαν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά εξυμνώντας παράλληλα τις ομορφιές τις χώρας μας.

Ουκ ολίγοι είναι οι celebrities που διάλεξαν φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Από τη Νικόλ Κίντμαν έως και τον Ίλον Μασκ, οι celebrities απόλαυσαν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά εξυμνώντας παράλληλα τις ομορφιές τις χώρας μας.

Ο ζωντανός θρύλος του NBA, Μάικλ Τζόρνταν βρέθηκε στη Χαλκιδική. Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον κορυφαίο παίκτη του μπάσκετ όλων των εποχών στο γιοτ του. Μία πολυτελή θαλαμηγό, αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων, στο κατάστρωμα της οποίας, ο Μάικλ Αιρ, έχει φτιάξει και γήπεδο μπάσκετ.

Στη χώρα μας και η Ελίζαμπεθ Μπανκς που διαφημίζει την Ελλάδα και τις ομορφιές της σε όλο τον κόσμο. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν σταματά να αναρτά στα social media φωτογραφίες από παραλίες και ταβέρνες, ενώ ανέβηκε και στην Ακρόπολη, για την οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Παρθενώνας δεν με απογοήτευσε!»


Την Ελλάδα επέλεξε για τις διακοπές της και το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 90, Κλόντια Σίφερ. Η 51χρονη Γερμανίδα βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι, ενώ παρέστη και σε πάρτι στην Ελλάδα με τον Τόμι Χίλφιγκερ, τον γνωστό σχεδιαστή μόδας.

Άλλος ένας ηθοποιός που βρέθηκε στην Ελλάδα ήταν ο Ρομπέρτο Γκαρσία Ρουίζ. Ο τηλεοπτικός Όσλο της σειράς Κάζα Ντε Παπέλ άφησε για λίγο την τέλεια ληστεία και είπε να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες στη Μύκονο. Ο φακός τον έπιασε ενώ διασκέδαζε μέχρι πρωϊας σε γνωστό κλαμπ του νησιού και φωτογραφήθηκε με δεκάδες τουρίστες.

Σε πάρτι, στην αθηναϊκή Ριβιέρα βρέθηκε και η Κρίστι Τέρλιγκτον, το μοντέλο – μούσα του Κάλβιν Κλάιν, που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του 80 και του 90. Η 53χρονη Αμερικανίδα με την οικογένειά της πέρασαν σχεδόν 1 βδομάδα στα ελληνικά νησιά, αποχωρώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επίσης, στους Παξούς βρέθηκε για λίγες ημέρες η Ναόμι Γουότς. Η Αυστραλή βραβευμένη ηθοποιός δημοσίευε καθημερινά στα εκατομμύρια ακολούθους της τις ομορφιές της χώρας μας, κάτι που κοινοποίησε και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: skai.gr