Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί ξανά στα «μαχαίρια» - Κατηγορεί τον ηθοποιό ότι πήγε να πνίξει ένα παιδί και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο

Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι η συμπεριφορά του Πιτ κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια τον Σεπτέμβριο του 2016 ήταν εξωφρενική

Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 δικαστικά έγγραφα, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας διαμάχης της για τον χωρισμό με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ.  

Η ηθοποιός κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι προσπάθησε να πνίξει ένα από τα έξι παιδιά τους κατά τη διάρκεια ενός βίαιου καυγά σε ιδιωτικό τζετ, χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο, ενώ από την οργή του δεν γλίτωσε ούτε η Τζολί, η οποία ισχυρίστηκε ότι την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε στο κεφάλι. 

Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι η συμπεριφορά του Πιτ κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια τον Σεπτέμβριο του 2016 ήταν εξωφρενική. Ο ηθοποιός, όπως ισχυρίζεται η ίδια, άφησε τα παιδιά να κλαίνε, βιαιοπράγησε, αλλά και η ίδια τραυματίστηκε στην πλάτη και στον αγκώνα της. 

Πέντε ημέρες μετά την πτήση κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και τον Σεπτέμβριο του 2021 πούλησε το μερίδιό της στο γαλλικό οινοποιείο, που είχε με τον πρώην σύζυγό της. Εκείνος τη μήνυσε για την πώληση και την Τρίτη εκείνη ανταπέδωσε με αγωγή. 

«Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να προσπαθήσει να προστατεύσει τα παιδιά τους από το να ξαναζήσουν τον πόνο που προκάλεσε ο Πιτ στην οικογένεια εκείνη την ημέρα», λένε οι δικηγόροι της Τζολί. «Ο Πιτ ανάγκασε την Τζολί να υπερασπιστεί δημοσίως τον εαυτό της για αυτά τα θέματα για πρώτη φορά».

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να έχει αναλύσει λεπτομερώς τον βίαιο καβγά τον Σεπτέμβριο του 2016, ο οποίος, όπως είπε, οδήγησε στο διαζύγιό τους και στη σημερινή διαμάχη για το οινοποιείο. Το ζευγάρι, που συνδέθηκε για πρώτη φορά το 2005, αγόρασε το οινοποιείο, Chateau Miraval, το 2008.

Η Τζολί είπε ότι, όταν αγόρασαν το κτήμα, οι εκπρόσωποί τους κατέληξαν σε μια συμφωνία, που καθόριζε τους όρους για το πώς θα μοιραζόταν το κτήμα σε περίπτωση χωρισμού του ζευγαριού. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο Πιτ δεν τη συμβουλεύτηκε για την ανάπτυξη του κτήματος και ότι εγκατέστησε μια πέμπτη πισίνα με κόστος ένα εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι δεν είχε αντιρρήσεις εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η Τζολί είχε πάντα ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό για κάθε σπίτι στο οποίο είχε ζήσει (και σε όσα έχει ζήσει έκτοτε) και όταν εκείνη και ο Πιτ αγόρασαν τον πύργο, αρχικά, περίμενε να κάνει το ίδιο και για το νέο τους σπίτι. 

«Με το Chateau Miraval να είναι πλέον το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο, η ηθοποιός επιδίωκε έναν πιο ενεργό ρόλο τόσο στην κατανόηση των διαφόρων έργων του Chateau και του οινοποιείου όσο και στην κατανόηση και την εποπτεία των οικονομικών του», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την αφήγηση της Τζολί για την πτήση του 2016 στα δικαστικά έγγραφα, η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Πιτ την κατηγόρησε πως ήταν «υπερβολικά υποτιμητική» με τα παιδιά τους και στη συνέχεια άρχισε να της φωνάζει στο μπάνιο.

Το δικαστήριο θα έχει τον τελικό λόγο και σε αυτή τη διένεξη. 

Πηγή: skai.gr