«Εξαφανίσου»: Το μήνυμα του Καρόλου στον Άντριου για το σεξουαλικό σκάνδαλο

Ο πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ, ετοιμάζεται σύντομα να βρεθεί στον θρόνο της Αγγλίας, αναλαμβάνοντας μέρα με την μέρα όλο και περισσότερες ευθύνες, καθώς τώρα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στη βασιλική οικογένεια.

Με το σκάνδαλο που ξέσπασε εναντίον του πρίγκιπα Άντριου σχετικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που τον βαραίνουν, ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο Κάρολος, ζήτησε από τον δούκα της Υόρκης να εξαφανιστεί από παντού και να απομακρυνθεί από το Κάστρο του Γουίντσορ, ειδικά κατά τη περίοδο που η δίκη θα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ως γνωστών, ο πρίγκιπας Άντριου έχασε τους στρατιωτικούς του τίτλους, τους οποίους αφαίρεσε η βασίλισσα Ελισάβετ τον προηγούμενο μήνα. "Έχει ειδοποιηθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ.

Ο Κάρολος δεν θέλει ο Aντριου να φωτογραφίζεται μέρα με τη μέρα, δείχνοντας χαρούμενος και χαιρετώντας, ενώ οδηγεί προς το Κάστρο", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

Τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, είναι πολύ στεναχωρημένοι αλλά και έξαλλοι με την όλη κατάσταση. Φήμες επίσης, θέλουν τον δούκα της Υόρκης και την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον, να εκδιώχνονται από την κατοικία που μένουν εδώ και 20 χρόνια, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς.

"Κάποια στιγμή ο πρίγκιπας Άντριου θα αναγκαστεί να φύγει από το Κάστρο του Γουίντσορ και μπορεί να βγάλει αρκετά εκατομμύρια λίρες από τη βασιλική οικογένεια", δήλωσε μια άλλη πηγή.

Πηγή: Μust