Ο Mr. «πενήντα αποχρώσεις του γκρι» αγοράζει ξενώνα στην Πορτογαλία με 1 εκατ. λίρες

Δεν είναι σαφές αν η οικογένεια με τα τρία τους παιδιά θα μείνουν μόνιμα εκεί 

Ο Jamie Dornan θα ξοδέψει 1 εκατ. λίρες για την αγορά ενός ξενώνα στην Πορτογαλία, που διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και μια πισίνα, σύμφωνα με την «Daily Mail». 

Ο 40χρονος πρωταγωνιστής του «Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι» «πυροδότησε» κάποιες φήμες ότι μετακόμισε στο εξωτερικό με την οικογένειά του, αφού τον είδαν να αγοράζει φρούτα και λαχανικά σε ένα μικρό χωριό στα νότια της χώρας.

Ο ξενώνας στην Πορτογαλία

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Amelia Warner, αγόρασαν το ακίνητο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο ξενώνας, που ανήκε παλαιότερα σε μια Ισπανίδα και λειτουργούσε ως πολυτελές ξενοδοχείο, περιβάλλεται από πευκοδάσος και αμμόλοφους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Dornan (@jamiedornan)

Δεν είναι σαφές αν η οικογένεια με τα τρία τους παιδιά θα μείνουν μόνιμα εκεί. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία τον περασμένο Μάρτιο στο Instagram για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Ο ξενώνας στην Πορτογαλία

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει στο παρελθόν για την πατρότητα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν είμαι στο σπίτι, το μόνο που είμαι είναι σύζυγος και πατέρας. Είναι ο ρόλος που παίρνω πιο σοβαρά στη ζωή μου».

Πηγή: skai.gr