Succession: Ανακοινώθηκε το τέλος της σειράς

O δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, Τζέσι Άρμστρονγκ, ανακοίνωσε την είδηση

Μετά από τρεις εξαιρετικά επιτυχημένες σεζόν, η βραβευμένη σειρά του HBO «Succession» φτάνει στο τέλος της. Ο δημιουργός της σειράς Τζέσι Άρμστρονγκ επιβεβαίωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο «New Yorker» ότι το φινάλε της τέταρτης σεζόν θα είναι και το οριστικό τέλος της σειράς.

Η σειρά εξερευνά θέματα εξουσίας και οικογενειακής δυναμικής μέσα από τα μάτια του πατριάρχη Λόγκαν Ρόι (Μπράιαν Κοξ) και των τεσσάρων ενήλικων παιδιών του, Κένταλ (Τζέρεμι Στρονγκ), Σιοβάν (Σάρα Σνουκ), Ρόμαν (Κίεραν Κάλκιν) και Κόνορ (Άλαν Ρουκ), καθώς περιηγούνται στον δύσκολο κόσμο των μέσων ενημέρωσης και της εταιρικής πολιτικής στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τον Άρμστρονγκ, η απόφαση να τερματιστεί η σειρά ήρθε μετά από πολλή σκέψη με τη συγγραφική ομάδα. Είπε ότι πάντα είχε στο μυαλό του το τέλος, αλλά δεν ήταν σίγουρος πότε θα ερχόταν. Καθώς άρχισαν να γράφουν την τέταρτη σεζόν, ο Άρμστρονγκ, πρότεινε διάφορες ιδέες στους σεναριογράφους, όπως το ενδεχόμενο να τελειώσει η σειρά μετά από δύο ακόμα σεζόν ή να μετατραπεί σε μια πιο ελεύθερη, διασκεδαστική σειρά που θα μπορούσε να συνεχιστεί για αιώνες. Ωστόσο, τελικά αποφάσισε να φύγει «δυνατά» με ένα πιο ολοκληρωμένο τέλος.

Η απόφαση για το τέλος της σειράς δεν ήταν εύκολη, καθώς ο Άρμστρονγκ παραδέχτηκε ότι ένιωθε νευρικότητα γι’ αυτό. Ο δημιουργός εξήγησε ότι δεν ήθελε να αποκλείσει την πιθανότητα να ανακαλύψει νέους δρόμους πλοκής ή δυναμικές χαρακτήρων που θα απαιτούσαν να συνεχίσουν την ιστορία.

Παρά τη δημοτικότητα της σειράς και την αποδοχή των κριτικών, η τηλεθέαση της τρίτης σεζόν ήταν μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο, η επιτυχία, τα βραβεία και η αγάπη του κοινού δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και η τελευταία σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου, αναμένεται να είναι και η καλύτερη μέχρι τώρα.

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά