Ο Κουέντιν Ταραντίνο και η γυναίκα του καλωσορίζουν το νέο μέλος στην οικογένειά τους

Πέρυσι, ο Ταραντίνο μίλησε για τα καθήκοντα του μπαμπά στην εμφάνισή του στο «Jimmy Kimmel Live!». Δείτε το απολαυστικό βίντεο 

Ο Κουέντιν Ταραντίνο -ο πιο ιδιαίτερος κινηματογραφιστής που έβγαλαν τα τελευταία τριάντα χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες- και η σύζυγός του Ντανιέλα απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους και μάλιστα ένα κοριτσάκι. 

«Η Ντανιέλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Ντανιέλα γέννησε το κοριτσάκι τους στις 2 Ιουλίου 2022, αδελφούλα του Leo, του πρώτου τους παιδιού», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Η Ντανιέλα, κόρη της Ισραηλινής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, Tzvika Pick, άρχισε να βγαίνει με τον σκηνοθέτη, αφού τον γνώρισε το 2009, όταν προωθούσε την ταινία του «Inglorious Basterds». Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο του 2017 και παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2018. Ο γιος τους Leo γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020.

Πέρυσι, ο Ταραντίνο μίλησε για τα καθήκοντα του μπαμπά στην εμφάνισή του στο «Jimmy Kimmel Live!», αποκαλύπτοντας πώς αυτός και η σύζυγός του επέλεξαν το όνομα του γιου τους, το οποίο δεν προήλθε από τη στενή του φιλία με τον ηθοποιό, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον οποίο συνεργάστηκε στις ταινίες «Django Unchained» και «Once Upon a Time in Hollywood». 

Πηγή: skai.gr