Η πρώτη εμφάνιση της Ριάνα μετά τη γέννηση του παιδιού της για να στηρίξει τον σύντροφό της

Ο A$AP και η Ριάνα έγιναν ζευγάρι, αφού πρώτα ήταν φίλοι για πολλά χρόνια. Παρόλο που ο ράπερ την αποκαλεί ως «τη μία και μοναδική», στο παρελθόν δεν έχει κρύψει τις κακές συνήθειες, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικά όργια

Η Ριάνα έκανε την πρώτη επίσημη έξοδό της από τότε που έγινε μαμά, για να υποστηρίξει τον νέο πατέρα και σύντροφό της, A$AP Rocky. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε την Παρασκευή στο Wireless Fest στο Λονδίνο, περνώντας μέσα από το πλήθος με την ασφάλειά της, καθώς ο Rocky εμφανιζόταν στη σκηνή. Φαινόταν λίγο ενοχλημένη, γράφει το «ΤΜΖ», αλλά αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τους οπαδούς που την περιτριγύριζαν και ούρλιαζαν.

Η Ριάνα φορούσε ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν, αλυσίδα με κουβανέζικους κρίκους, σκουλαρίκια με κρίκους και μαύρο κολάν.

Η Ριάνα

Εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες να επιβιβάζεται σε ιδιωτικό τζετ για το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με το μωρό της, οπότε φαίνεται ότι όλη η οικογένεια είναι εκεί. Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο στις 13 Μαΐου στο Λος Άντζελες.

Ο A$AP και η Ριάνα έγιναν ζευγάρι, αφού πρώτα ήταν φίλοι για πολλά χρόνια. Παρόλο που ο ράπερ την αποκαλεί ως «τη μία και μοναδική», στο παρελθόν δεν έχει κρύψει τις κακές συνήθειες, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικά όργια, αλλά και μια σειρά από διάσημες πρώην συντρόφους. Ο A$AP -το πραγματικό του όνομα είναι Ρακίμ Ατελαστόν Μάγιερς- γνώρισε από μικρός την σκληρή πραγματικότητα. Ο μπαμπάς του μπήκε στη φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών όταν ο ίδιος ήταν μόλις 12 ετών. Ένα χρόνο αργότερα, ο αδερφός του δολοφονήθηκε.
 

Πηγή: skai.gr