Ο κος Coco Mat για την εμφάνιση με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια;»

Ο Πωλ Ευμορφίδης, με ένα λευκό μαντήλι στο κεφάλι, μίλησε στον ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό μας» για την σχέση των παουτσιών με το περιβάλλον, ενώ η Φαίη και οι συνεργάτες της παρακολουθούσαν τη συνέντευξη αποσβολωμένοι. 

Απάντηση για την αμφιλεγόμενη εμφάνισή του με σανδάλια στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε πριν λίγες ημέρες στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας, έδωσε ο ιδιοκτήτης της Coco mat, στην εκπομπή «Πρωινό μας»

Ο Πωλ Ευμορφίδης, με ένα λευκό μαντήλι στο κεφάλι, είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής:  ««Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;». Μάλιστα, έκανε και παρατήρηση στον ρεπόρτερ που του μιλούσε στον πληθυντικό ενώ του πρότεινε να μην  φοράει αθλητικά παπούτσια γιατί βλάπτουν το περιβάλλον. 

«Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι.

Είσαι αγενής, αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» είπε ο Πωλ Ευμορφίδης κλείνοντας τις δηλώσεις του, ενώ η Φαίη και οι συνεργάτες της παρακολουθούσαν τη συνέντευξη αποσβολωμένοι. 

Πηγή: skai.gr