Ο Jamie Foxx μετά την περιπέτεια της υγείας του - Έρχονται μεγάλα πράγματα σύντομα

Ο πρωταγωνιστής του «Django Unchained» δεν έχει μιλήσει ακόμη για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Jamie Foxx φάνηκε να είναι ευδιάθετος καθώς δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έδειχνε όμορφος, με ένα αριστοκρατικό μαύρο κοστούμι, καθώς καθόταν πάνω σε ένα χρυσό αγωνιστικό αυτοκίνητο BetMGM. 

«Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου και για μερικές υπέροχες νύχτες στο Λας Βέγκας. Έχουμε μεγάλα πράγματα που έρχονται σύντομα», έγραψε στην ανάρτησή του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Ο πρωταγωνιστής του «Django Unchained» δεν έχει μιλήσει ακόμη για την περιπέτεια της υγείας του, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζεται κι άλλο χρόνο για την ανάρρωσή του. 

Ο ηθοποιός διοργάνωσε πρόσφατα ένα πάρτι, επιθυμώντας να κάνει μια νέα αρχή μετά το πρόβλημα υγείας του, με καλεσμένους που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο αποκατάστασης στο Σικάγο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Jamie Foxx ανέφερε στο «People», ότι ο ηθοποιός εργάζεται πολύ σκληρά τους τελευταίους δύο μήνες για να επανέλθει σωματικά και ψυχικά και έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε που μπήκε για πρώτη φορά στο κέντρο αποκατάστασης. 

Ο Foxx επέστρεψε στο Instagram στις 3 Μαΐου για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του γράφοντας: «Εκτιμώ όλη την αγάπη! Αισθάνομαι ευλογημένος», έγραψε τότε.

Μια πηγή δήλωσε στο USWeekly την περασμένη εβδομάδα: «Ο Jamie είναι πολύ καλύτερα και αρχίζει να αισθάνεται ξανά ο εαυτός του. Έχει ανθρώπους δίπλα του που τον φροντίζουν και οι φίλοι και η οικογένειά του φροντίζουν να μην αναλαμβάνει πολλά». 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Πηγή: skai.gr