Ο ηθοποιός Έζρα Μίλερ κατηγορείται για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος στο Βερμόντ

Ο αστέρας του «The Flash» κατηγορήθηκε αφού οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, που δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της υποτιθέμενης διάρρηξης, ανέφεραν τα χαμένα μπουκάλια στην αστυνομία την 1η Μαΐου.

Ο ηθοποιός Έζρα Μίλερ αντιμετωπίζει και πάλι νομικά προβλήματα, αυτή τη φορά επειδή φέρεται να έκλεψε ποτά από ένα σπίτι στο Βερμόντ.

Ο Μίλερ, 29 ετών, κατηγορήθηκε για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος και κατηγορείται ότι έκλεψε πολλά μπουκάλια αλκοόλ από ένα σπίτι στο Στάμφορντ νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με μια νέα αστυνομική έκθεση που κυκλοφόρησε.

Ο αστέρας του «The Flash» κατηγορήθηκε αφού οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, που δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της υποτιθέμενης διάρρηξης, ανέφεραν τα χαμένα μπουκάλια στην αστυνομία την 1η Μαΐου. Μια επακόλουθη έρευνα, στην οποία η αστυνομία εξέτασε βίντεο παρακολούθησης, οδήγησε τους αστυνομικούς να απαγγελθούν κατηγορίες στον Μίλερ.

Η αστυνομία έπιασε τον Μίλερ - ο οποίος χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες οι/τους - τρεις μήνες αργότερα στις 7 Αυγούστου και πρόκειται να εμφανιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Βερμόντ στις 26 Σεπτεμβρίου για να απαγγελθεί η κατηγορία.

Πηγή: New York Post