Κλείσιμο

Βίντεο: Η… άλλη Ζαχάροβα - Τρώει φράουλες με μουσική υπόκρουση το «Καλίνκα» – Καυστικά σχόλια των Ουκρανών

Στο βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Telegram η Ζαχάροβα φορά έναν κόκκινο φιόγκο στα μαλλιά και δοκιμάζει τις φράουλες. 

Μια… άλλη Μαρία Ζαχάροβα θέλησε να δείξει η συνήθως «σκληρή» εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, τρώγοντας αισθησιακά φράουλες υπό τους ήχους της… «Καλίνκα».

Στο βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Telegram φορά έναν κόκκινο φιόγκο στα μαλλιά και δοκιμάζει τις φράουλες. Πιθανότατα, με το σουρεαλιστικό βίντεο που ανέβασε η Ρωσίδα αξιωματούχος θέλει να καταδείξει ότι περνά ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές στη Ρωσία, παρά τον αιματηρό πόλεμο και τις δυτικές κυρώσεις. 

Σημειώνεται ότι η «Καλίνκα» (ρωσικά «Калинка») είναι ένα από τα πιο γνωστά πατριωτικά ρώσικα τραγούδια. Σύντομα, το τραγούδι προστέθηκε στη λαϊκή παράδοση της Ρωσίας.

Το ρεφρέν του τραγουδιού αναφέρεται στην Καλίνκα, έναν ανθοφόρο φυλλοβόλο θάμνο, που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 4 μ. και καλλιεργείται για καλλωπιστικούς λόγους.

Ο ρυθμός του ρεφρέν είναι γρήγορος και οι στίχοι χαρούμενοι. Ένας από τους πιο γνωστούς ερμηνευτές του τραγουδιού ήταν ο σολίστ της Χορωδίας του Κόκκινου Στρατού της ΕΣΣΔ Ευγένειος Μπελιάεφ.
 
Η εμφάνιση της Ζαχάροβα εννοείται ότι δεν πέρασε ασχολίαστη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ οι Ουκρανοί "τρόλαραν" τη Ζαχάροβα, κάνοντας λόγο για "light erotica" και "κακό πορνό".

Πηγή: skai.gr