«Φουρτούνες» για τον Μπεν Άφλεκ – Κάνει νευρικές κινήσεις με τα χέρια του στον μήνα του μέλιτος με την Τζένιφερ Λόπεζ – Δείτε video

Το νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο «Grand Hotel Tremezzo» στη λίμνη Κόμο, στη βόρεια Ιταλία 

Ο Μπεν Άφλεκ εντοπίστηκε από «λαγωνικά»… φωτογράφους να κάνει έντονες χειρονομίες με το κεφάλι και τα χέρια του, ενώ βρισκόταν σε δείπνο με τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ, σε πολυτελές ιταλικό ξενοδοχείο.

Το νιόπαντρο ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο «Grand Hotel Tremezzo» στη λίμνη Κόμο στη βόρεια Ιταλία, στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον εντυπωσιακό γάμο το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Τζόρτζια, όπως γράφει η «Daily Mail».

Ο Άφλεκ κουνούσε νευρικά το κεφάλι του και μιλούσε πολύ γρήγορα, ενώ η Τζένιφερ τον άκουγε προσεχτικά, χωρίς να μιλάει. 

Οι δυο τους έτρωγαν μόνοι τους και μοιράστηκαν αρκετά φιλιά καθώς κάθονταν δίπλα-δίπλα καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου. Κοίταζαν φωτογραφίες από τον γάμο τους στο τηλέφωνο του Άφλεκ. Το ζευγάρι έφυγε από το ξενοδοχείο χέρι-χέρι γύρω στις 22:30. 

Ο γάμος, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ήταν ένας γάμος που θα μείνει αξέχαστος. Η Τζεν και ο Μπεν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην έπαυλή του στην Τζόρτζια, αξίας 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα συγκρότημα 87 στρεμμάτων στο Hampton Island Preserve.

Η νύφη επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μεγάλη ουρά. Και τα πέντε παιδιά του ζευγαριού, τα 14χρονα δίδυμα της Λόπεζ καθώς και τα τρία παιδιά (16, 13 και 10 ετών) του Άφλεκ βοήθησαν τη νύφη καθώς περπατούσε προς τον αγαπημένο της.

Οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου του μακροχρόνιου φίλου του Άφλεκ, Ματ Ντέιμον, και της συζύγου του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, φορούσαν όλοι λευκά για να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της διακόσμησης και τις συνθέσεις με τα λουλούδια. Την τελετή του ζευγαριού έκανε ο 34χρονος πρώην μοναχός Τζέι Σέτι.

Πηγή: skai.gr