Noor Alfallah: Ποια είναι η γυναίκα που θα κάνει πατέρα για 4η φορά τον Al Pacino - Για «λεφτά αισθήματα» κάνουν λόγο οι... «κακές γλώσσες»

Η Alfallah, η οποία έχει συνεργαστεί πιο πρόσφατα με τους μεγαλοπαραγωγούς Lynda Obst και Brian Grazer, πρόκειται να γεννήσει το τέταρτο παιδί του ηθοποιού. 

Ο Αλ Πατσίνο είναι 82 ετών. Ωστόσο, η είδηση ότι θα γίνει πατέρας από την 29χρονη σύντροφό του, Noor Alfallah, η οποία είναι οκτώ μηνών έγκυος, δεν φαίνεται να «σόκαρε» το Χόλιγουντ. 

Είναι αλήθεια ότι στις αρχές Μαΐου, άλλος ένας διάσημος ηθοποιός, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, έγινε, επίσης, πατέρας και μάλιστα για 7η φορά από τη νεαρή σύντροφό του. 

Η Noor Alfallah, η οποία δηλώνει παραγωγός ταινιών, «απλά έλκεται από ηλικιωμένους πλούσιους άνδρες», αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Page Six», το οποίο επικαλείται μαρτυρίες ανθρώπων που τη γνωρίζουν. «Είναι ένα καλό κορίτσι, με ‘’παλιά’’ ψυχή, αλλά έχει ένα πνεύμα που είναι πολύ νεανικό. Είναι διασκεδαστική», δήλωσε πηγή. «Ένας άντρας στα 70 ή στα 80 του χρόνια, θα αισθανόταν νέος κοντά της. Είναι αρκετά γενναιόδωρη», προσθέτει ο ίδιος άνθρωπος από το περιβάλλον της Noor Alfallah. 

Ενώ η Alfallah, μια Αμερικανίδα από το Κουβέιτ, έχει «ιστορικό φιλίας» με ηλικιωμένους και πλούσιους άνδρες όπως ο Mick Jagger και ο δισεκατομμυριούχος Nicholas Berggruen, παράγοντες της βιομηχανίας του θεάματος που τη γνωρίζουν λένε ότι έχει χρήματα από την οικογένειά της και ότι «δεν είναι τυχοδιώκτρια». «Είναι ένας πολύ αξιοπρεπής και καλός άνθρωπος», δήλωσε μια πηγή, που γνώριζε τη σύντροφο του Αλ Πατσίνο όταν έβγαινε με τον Mick Jagger. 

Άλλοι όμως λένε ότι η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, ενώ το «TMZ» ανέφερε ότι ο Αλ Πατσίνο σοκαρίστηκε από την είδηση ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Μια πηγή δήλωσε στην ιστοσελίδα Showbiz411 ότι οι δύο τους προς το παρόν «δεν έχουν καμία σχέση και έχουν αναλάβει οι δικηγόροι…». Ο Ρότζερ Φρίντμαν από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα έγραψε: «Μου είπαν ότι η Alfallah δεν είπε καν στον Αλ Πατσίνο ότι ήταν έγκυος για τις πρώτες 11 εβδομάδες. Ο Πατσίνο, μου είπαν, εξεπλάγην τόσο πολύ με τα συγκεκριμένα νέα, που απαίτησε ένα προγεννητικό έλεγχο πατρότητας».

Η Alfallah, η οποία έχει συνεργαστεί πιο πρόσφατα με τους μεγαλοπαραγωγούς Lynda Obst και Brian Grazer, πρόκειται να γεννήσει το τέταρτο παιδί του ηθοποιού. Το μεγαλύτερο, η Τζούλι Μαρί γεννήθηκε το 1989 όταν ο ίδιος ήταν 50 χρονών και είναι καρπός της σχέσης του με την δασκάλα υποκριτικής, Τζαν Τάραντ. Έχει, επίσης, τα δίδυμα, τον Άντον Τζέιμς και την Ολίβια Ρόουζ (γεννημένα στις 25 Ιανουαρίου 2001), με την ηθοποιό Μπέβερλυ Ντ' 'Αντζελο με την οποία είχε σχέση από το 1996 έως το 2003. 

Όσον αφορά στην οικογενειακή της κατάσταση τα πράγματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα, καθώς έγγραφα δείχνουν ότι ο πατέρας της, ο Fallah Alfallah, δήλωσε ένοχος για φοροδιαφυγή το 2017 και κατέθεσε αίτηση πτώχευσης πέρυσι.

«Η μαμά είναι Εβραία και ο μπαμπάς είναι από το Κουβέιτ», είπε ένας φίλος της Noor Alfallah. «Με έναν πατέρα που είναι από το Κουβέιτ, το να έχει ένα παιδί εκτός γάμου, μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση, όσο μοντέρνος κι αν είναι...». 

Πηγή: skai.gr