Naomi Campbell: Την… ψώνισε η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας – Θέλει να γίνει ταινία η ζωή της

Αν και το μοντέλο τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις λεπτομέρειες του πιθανού έργου, σίγουρα υπάρχει αρκετό υλικό από τη λαμπερή καριέρα της

Η Ναόμι Κάμπελ θέλει ένα ανερχόμενο αστέρι να την υποδυθεί σε ταινία για τη ζωή της. Το διάσημο μοντέλο δηλώνει έτοιμο να μεταφέρει τη ζωή της στη μεγάλη οθόνη. 

Η 52χρονη «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας αποκάλυψε ότι θέλει ένα ανερχόμενο αστέρι να την υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία για τη ζωή και την καριέρα της.

«Θα ήθελα να είναι κάποιος, ο οποίος είναι άγνωστος και κατά προτίμηση κάποιος από το Νότιο Λονδίνο», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα «Daily Mail». 

«Είχα την επιτυχία μου και θέλω να δω την επιτυχία της επόμενης γενιάς».

Αν και το μοντέλο τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις λεπτομέρειες του πιθανού έργου, σίγουρα υπάρχει αρκετό υλικό από τη λαμπερή καριέρα της. Η Βρετανίδα σταρ έχει εδραιώσει το όνομά της ως ένα από τα πιο γνωστά και περιζήτητα μοντέλα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Έχοντας ηγηθεί στις πασαρέλες των κορυφαίων πολυτελών οίκων μόδας στον κόσμο, η Κάμπελ εμφανιζόταν, επίσης, για χρόνια στα εξώφυλλα αμέτρητων περιοδικών μόδας.

Ωστόσο, το μοντέλο έχει να μοιραστεί και μερικές όχι και τόσο λαμπερές ιστορίες. Όταν ξεκινούσε την καριέρα της ως μοντέλο, η Κάμπελ πάλευε με τη χρήση ουσιών και τον εθισμό, γεγονός που τελικά την οδήγησε σε κέντρο αποτοξίνωσης το 1999.

Ποτέ δεν απέφυγε να μιλήσει για τον εθισμό της στο παρελθόν, λέγοντας το 2017: «Ποτέ δεν ντράπηκα για την κατάχρηση ουσιών. Ποτέ δεν έκανα ένα διάλειμμα. Τελικά είπα: "Θέλω να φύγω και επέλεξα να κάνω το τηλεφώνημα για να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης"». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο της καριέρας της και συνέχισε να γίνεται το είδωλο της πασαρέλας που είναι σήμερα. Ωστόσο, το μοντέλο πέρυσι μίλησε ανοιχτά για τη μεγάλη θυσία, που χρειάστηκε για να φτάσει η καριέρα της μέχρι τέλους.

«Θα έλεγα ότι η θυσία είναι πραγματικά να βρεις την αδελφή ψυχή που θα σε καταλάβει», δήλωσε στο «The Cut».

Επίσης, το διάσημο μοντέλο καλωσόρισε το πρώτο της παιδί πέρυσι. «Είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον ισόβιο δεσμό που μοιράζομαι τώρα μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Πηγή: skai.gr