Μπρένταν Φρέιζερ και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συναντιούνται 30 χρόνια μετά

Η πρώτη συνάντηση των δύο ηθοποιών ήταν στην ταινία του Σκορσέζε «Flower Moon», όταν ο ΝτιΚάπριο ήταν έφηβος

Η αναζωπύρωση της καριέρας του Μπρένταν Φρέιζερ δεν περιορίζεται στο «The Whale» του Ντάρεν Αρονόφσκι, για το οποίο ο Φρέιζερ αναμένεται να κερδίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

O ηθοποιός τον επόμενο χρόνο θα τον περάσει στα πλατό των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon», που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1920 και αναφέρεται στην έρευνα του FBI για μια σειρά δολοφονιών στην ινδιάνικη φυλή των Osage.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς και Λίλι Γκλάντστοουν. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του στο GQ, ο Φρέιζερ θυμήθηκε μία ιστορία με τον ΝτιΚάπριο, που έγινε πριν από σχεδόν 30 χρόνια στην προβολή της ταινίας του ΝτιΚάπριο «What's Eating Gilbert Grape».

«[Τότε], όταν ήταν νομίζω, δεν ξέρω, 17, 16 ετών ίσως, έκανε το "Gilbert Grape". Τον είδα στην έδρα της Paramount. Νομίζω ότι είχα μόλις συμμετάσχει στο "School Ties" ή κάτι τέτοιο και ήμουν αναστατωμένος, αλλά ήθελα απλώς να του πω [για τη συμμετοχή στην ταινία]: "Άκου, άκου. Αυτό ήταν απίστευτο"».

Την ιστορία αυτή δεν τη θυμάται μόνο ο Φρέιζερ καθώς όπως είπε τώρα που συναντήθηκαν για την ταινία του Σκορσέζε «Flower Moon», ο ΝτιΚάπριο θυμήθηκε αυτή τη συνάντηση.

«Μου το επανέλαβε. Με θυμήθηκε», είπε ο Φρέιζερ. «Είπε: "Ήσουν ο μόνος που δεν με αντιμετώπισε σαν μικρό παιδί". Μου το είπε από μόνος του. Αυτό είχε σημασία για μένα», πρόσθεσε ο Φρέιζερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ