Κλείσιμο

Μοντέλο από τη Χιλή προσπαθεί να συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ομάδα ποδοσφαίρου

Πέρα από το OnlyFans, η Τσάβες είναι δημοφιλής σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και έχει πάνω από 16 εκατομμύρια followers στο Instagram

Το μοντέλο του Playboy, Daniella Chavez, έχει στραφεί στο OnlyFans, τη διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι οπαδοί μπορούν να αγοράζουν περιεχόμενο, για να συγκεντρώσει χρήματα, με την ελπίδα να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα O'Higgins FC, όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο Twitter. Η Τσάβες, η οποία είναι μοντέλο με καταγωγή από τη Χιλή, έγραψε στο Twitter την περασμένη εβδομάδα ότι έχει ήδη συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια δολάρια για τον στόχο της να αγοράσει την ομάδα.

Το μοντέλο Daniella Chavez

«Έμαθα ότι η ομάδα πωλείται και ξεκίνησα μια εκστρατεία για να συγκεντρώσω τα, σχεδόν, 20 εκατομμύρια δολάρια», είχε δηλώσει προηγουμένως η Τσάβες στον ραδιοφωνικό σταθμό ADN της Χιλής, σύμφωνα με τη «Sun». «Γι' αυτό δημιούργησα αυτόν τον λογαριασμό, με περισσότερο περιεχόμενο του Playboy, ώστε οι οπαδοί να βοηθήσουν στη συγκέντρωση των χρημάτων», συνέχισε.

Το μοντέλο του Playboy, Daniella Chavez

Το μοντέλο υποσχέθηκε να κληρώσει «VIP δώρα» στους θαυμαστές που θα προωθήσουν την ιστοσελίδα της OnlyFans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πέρα από το OnlyFans, η Τσάβες είναι δημοφιλής σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και έχει πάνω από 16 εκατομμύρια followers στο Instagram. Πριν από την προσπάθεια αγοράς της O'Higgins FC, το μοντέλο επένδυσε στη χιλιανή αθλητική λέσχη Rancagua Sur.

Το μοντέλο του Playboy, Daniella Chavez

Πηγή: skai.gr