O David Burtka δηλώνει ευτυχισμένος μετά τον γάμο του με τον Neil Patrick Harris

Πώς περιγράφει τη σχέση του με τον γνωστό ηθοποιό και την ανατροφή των 11χρονων δίδυμων που μπήκαν στην εφηβεία

Ο David Burtka δηλώνει ευγνώμων που είναι παντρεμένος με τον Neil Patrick Harris. «Δεν μπορώ να φανταστώ πια να ρίχνομαι σε αυτό το κυνήγι γνωριμιών, είναι μοχθηρό», εξομολογήθηκε στο Page Six στην πρεμιέρα της σειράς «Uncoupled» του Netflix.

Ο Burtka, που παντρεύτηκε τον Harris το 2014, είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο σταρ του «How I Met Your Mother» έχασαν ολόκληρη την εφαρμογή Grindr. «Δεν θα ήξερα πώς να το κάνω. Δεν θα είχαμε ιδέα», δήλωσε.

«Δεν θα ήθελα να βάλω τον εαυτό μου εκτός γάμου. Γνωρίζοντας από νεότερους φίλους μου, δεν θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος, πολύ χαρούμενος στη σχέση μου με τον σύζυγό μου», πρόσθεσε.

Ο 47χρονος συγγραφέας του βιβλίου μαγειρικής «Life Is a Party» ομολόγησε ότι ήταν «δύσκολο» να παρακολουθεί το «Uncoupled», το οποίο ακολουθεί τον χαρακτήρα του Χάρις, Μάικλ Λόσον, να περιηγείται στον κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών μετά τον χωρισμό από τον επί 17 χρόνια φίλο του.

Ο Burtka και ο Harris μεγαλώνουν δίδυμα 11 ετών, την Harper, και τον Gideon, και ο Burtka - ο οποίος έχει επίσης έναν μικρό ρόλο στο "Uncoupled" - λέει ότι είναι "εξαιρετικοί", αν και έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα της εφηβείας.

«Είναι οι ορμόνες, το καταλαβαίνουμε», μοιράστηκε. «Η προ-εφηβική ηλικία είναι ένα τρενάκι του λούνα παρκ, σαν να αιωρείσαι και να είσαι ένα χαριτωμένο μικρό παιδί. Ακούμε συνεχώς "μπορώ να το κάνω μόνος μου" ή "είμαι αρκετά μεγάλος για να το δω αυτό"».

Πηγή: skai.gr