Ο Μπρους Γουίλις και η 10χρονη κόρη του μας δείχνουν τις χορευτικές φιγούρες τους! – Δείτε το διασκεδαστικό βίντεο

Η οικογένεια του Μπρους ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι εγκαταλείπει την καριέρα του ως ηθοποιός, μετά τη διάγνωσή του με αφασία 

Ο Μπρους Γουίλις απολαμβάνει μια γλυκιά στιγμή πατέρα και κόρης. Την Παρασκευή, η σύζυγός του, Emma Heming Willis, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον 67χρονο ηθοποιό και την κόρη τους, Mabel Ray, να συμμετέχουν σε μια φιλική… χορευτική μάχη, όπως γράφει το «People».

Επιδεικνύοντας τις κινήσεις τους σε μια viral εκδοχή του «About Damn Time» των Lizzo, η 10χρονη κόρη του ξεκινάει κουνώντας τους γοφούς της μπρος-πίσω, πριν ο ηθοποιός κάνει μια προσπάθεια, προσφέροντας άφθονο γέλιο στη μικρή του. 

Ο Γουίλις είναι, επίσης, πατέρας της 33χρονης Rumer, της Scout και της 28χρονης Tallulah Willis, με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ. 

Η οικογένεια του Μπρους ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι εγκαταλείπει την καριέρα του ως ηθοποιός, μετά τη διάγνωσή του με αφασία. Ένα άτομο που έχει διαγνωστεί με αφασία έχει δυσκολία με την ομιλία. Συνήθως προκαλείται από μία βλάβη στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου. Εμποδίζει την ανάγνωση, την ακοή, την ομιλία και τη γραφή. Τα προβλήματα ομιλίας είναι τα πιο συχνά και μπορεί να περιλαμβάνουν τον λανθασμένο συνδυασμό λέξεων, σύμφωνα με το βρετανικό σύστημα υγείας.

Η καριέρα του Μπρους Γουίλις ξεκίνησε στις αρχές του ‘80, αλλά έγινε γνωστός από τη σειρά «Moonlighting», στην οποία πρωταγωνιστούσε με την Σίμπιλ Σέπαρντ και στη συνέχεια από τις ταινίες «Die Hard». Πέντε φορές ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, κερδίζοντας το βραβείο μία φορά, ενώ έχει κερδίσει δύο Emmy. 

Πηγή: skai.gr