Κλείσιμο

Μέγκαν Μαρκλ: Προσέλαβε τον σωματοφύλακα της Kim Kardashian για να την προστατεύει

Ο σωματοφύλακας εντοπίστηκε να ακολουθεί τη Μέγκαν Μαρκλ και δύο φίλους της 

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να προσέλαβε τον πρώην σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν, για να της παρέχει προστασία, όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος. Μάλιστα, ο σωματοφύλακας εντοπίστηκε να φορά γυαλιά ηλίου και να ακολουθεί τη Μαρκλ και δύο φίλους της κοντά στο σπίτι της, στο Montecito της Καλιφόρνια.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, στο παρελθόν είχε εργαστεί για την Κιμ Καρντάσιαν και συγκεκριμένα το 2016, τόσο πριν όσο και μετά τη ληστεία με την απειλή όπλου, που δέχτηκε η διάσημη τηλεπερσόνα στο Παρίσι. 

Δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης της δουλειάς, δεν είναι ασυνήθιστο οι σωματοφύλακες, που έχουν συνεργαστεί με διασημότητες, να συνεχίσουν να εργάζονται για πελάτες υψηλού προφίλ. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απομάκρυναν τον Alberto Alvarez από την υπηρεσία ασφαλείας τους, ο οποίος είχε εργαστεί στο παρελθόν ως σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε ανησυχίες σχετικά με τις καταδίκες του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ υπήρχε και μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: skai.gr