Ο Μάθιου Πέρι δηλώνει ότι θα αφαιρέσει το «κράξιμο» στον Κιάνου Ριβς από το βιβλίο του, αλλά μετά κάνει αλλόκοτη δήλωση

Ο 53χρονος Μάθιου Πέρι ζήτησε συγγνώμη επειδή έσυρε τα… εξ αμάξης στον Κιάνου Ριβς στην αυτοβιογραφία του, εμφανιζόμενος στο φεστιβάλ βιβλίων των Los Angeles Times

Mea culpa... Ο σταρ της σειράς «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι ανακοίνωσε το Σάββατο ότι σκοπεύει να αφαιρέσει το όνομα του Κιάνου Ριβς από τις μελλοντικές εκδόσεις των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τον αγώνα του με τον εθισμό, αφού… «κράζει» τον ηθοποιό πολλές φορές στο βιβλίο.

Ο 53χρονος Μάθιου Πέρι ζήτησε συγγνώμη επειδή έσυρε τα… εξ αμάξης στον Κιάνου Ριβς στην αυτοβιογραφία του, εμφανιζόμενος στο φεστιβάλ βιβλίων των Los Angeles Times, ωστόσο, έκανε μια αλλόκοτη δήλωση, όταν επιχείρησε να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε στον συμπαθή σταρ των ταινιών δράσης....

«Είπα μια βλακεία. Είναι μοχθηρό αυτό που έκανα», παραδέχθηκα ο Πέρι σύμφωνα με τους LA Times. «Επέλεξα το όνομά του γιατί μένω στον ίδιο δρόμο(!) Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Οποιεσδήποτε μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου δεν θα έχουν το όνομά του» δεσμεύθηκε ο ηθοποιός.

«Αν συναντήσω τον τύπο, θα ζητήσω συγγνώμη. Ήταν απλά ανόητο πράγμα να κάνεις», παραδέχθηκε ο Πέρι, αν και μάλλον δεν προβλέπεται να γίνουν… «Φιλαράκια» με τον Κιάνου Ριβς. 

«Γιατί οι άνθρωποι που έχουν αυθεντικές σκέψεις και ιδέες, όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ, πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς περπατά ακόμη ανάμεσά μας;» αναρωτιέται ο Μάθιου Πέρι στο νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου. Και δεν ήταν η μόνη του κακία. 

Πηγή: nypost.com