Margot Robbie: Η Barbie κάνει διακοπές στην Ελλάδα με τον σύζυγό της

Η παρουσία της Margot Robbie στην Ελλάδα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας 

Η Margot Robbie επιδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της με ένα ολόσωμο μαγιό, ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, ο κινηματογραφικός παραγωγός Tom Ackerley, βρέθηκαν στην πανέμορφη Σίφνο, ενώ έχουν επισκεφθεί κι άλλα πανέμορφα μέρη της χώρας μας.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margo ♡ (@margowithoutt)

Πρώτη στάση για το ζευγάρι ήταν η Φολέγανδρος, έπειτα επισκέφθηκαν την Αθήνα και στη συνέχεια τη Σίφνο. Μάλιστα, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη διάσημη ηθοποιό να επιβιβάζεται, φορώντας ένα λευκό σορτσάκι, μία ανοιχτόχρωμη φαρδιά μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και μαύρα γυαλιά, ενώ κουβαλούσε μόνη της τις βαλίτσες της.

Η παρουσία της Margot Robbie στην Ελλάδα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας. Κι αυτό γιατί είναι μια από τις σημαντικότερες καλλιτεχνικές παρουσίες στη χώρα μας αυτή την περίοδο, έστω και αν (προσπαθεί να) κυκλοφορεί ινκόγκνιτο, καθώς πρωταγωνιστεί στην ταινία, που όχι μόνο σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων, αλλά έφερε και κύμα χωρισμών. 

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, με τη Margot Robbie να θίγει μια σειρά από φεμινιστικές και υπαρξιακές ανησυχίες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν από ιστορίες γυναικών που ανέφεραν ότι αναθεώρησαν βαθιά τη σχέση τους! 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margo ♡ (@margowithoutt)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margo ♡ (@margowithoutt)

Πηγή: skai.gr