Κουκλάρα και πολύ ερωτευμένη είναι η Margot Robbie με τον σύζυγό της – Να μην τους ματιάσουμε…

Το φόρεμα αναδείκνυε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της σταρ του «Wolf of Wall Street»

Η Μάργκοτ Ρόμπι και ο σύζυγός της Tom Ackerley δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους και καλά κάνουν. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να είναι αγκαλιασμένοι στο πάρτι των βραβείων «Governors» της Paramount Pictures στο Λος Άντζελες.

Η 32χρονη Αυστραλή ηθοποιός φρόντισε να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, καθώς φόρεσε ένα εντυπωσιακό σμαραγδένιο πράσινο σατέν φόρεμα στο πάρτι που διοργάνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Brian Robbins, στο Sunset Tower Hotel. 

Μάργκοτ Ρόμπι

Το φόρεμα αναδείκνυε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της σταρ του «Wolf of Wall Street». Η ηθοποιός επέλεξε ένα μακιγιάζ σε ζεστούς τόνους με αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ροδακινί nude κραγιόν. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Μάργκοτ Ρόμπι ανακοίνωσε μιλώντας στο «Vanity Fair» ότι η γυναικεία εκδοχή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» «πέθανε» για τη Disney. Τον Ιούνιο του 2020 είχε ανακοινωθεί ότι η Ρόμπι θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» της Disney, το σενάριο της οποία θα έγραφε η Κριστίνα Χόντσον.

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία», δήλωσε η Ρόμπι στο Vanity Fair για την ταινία «Πειρατές» της Disney. «Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν», πρόσθεσε.

Η Μάργκοτ Ρόμπι

Το Variety ανέφερε το καλοκαίρι του 2020 ότι η Disney βρισκόταν στην πρώιμη ανάπτυξη της ταινίας «Πειρατές» με την Ρόμπι, αλλά και σε μία ακόμη ταινία του franchise «Πειρατές της Καραϊβικής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Ackerley (@alpha_meows)

Πηγή: skai.gr