Μακρόν: Χαλαρός και με ανοιχτό πουκάμισο - Η φωτό που έγινε viral

Με ανοιχτό πουκάμισο που δείχνει το δασύτριχο στήθος του, χαμογελαστός και χαλαρός αναπαύεται σε ένα καναπέ… Όχι δε μιλάμε για έναν ροκ σταρ, αλλά για τον «σταρ» των γαλλικών προεδρικών εκλογών Εμανουέλ Μακρόν η φωτογραφία του οποίου έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα. 

Λίγες ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Γαλλία, ο Μακρόν δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα, μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν ως το ακλόνητο φαβορί έναντι της ακροδεξιάς υποψηφίου.

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο προφίλ της προσωπικής φωτογράφου του γάλλου προέδρου στο Instagram, Soazig de la Moissonniere, που είναι υπεύθυνη για ανάλογης σύλληψης ενσταντανέ. Ωστόσο, ενώ σε άλλες φωτογραφίες εμφανιζόταν ο αξύριστος γεμάτος έγνοιες για τον πόλεμο στην Ουκρανία πρόεδρος, εδώ εμφανίζεται ως ο γεμάτος αυτοπεποίθηση ηγέτης. 

Στις υπόλοιπες φωτογραφίες ο Μακρόν φωτογραφίζεται να διαλέγει πουκάμισο, αγκαλιά με τη με τη σύζυγό του Μπριζίτ, να δένει τη γραβάτα του αλλά και να τρέχει προς τους οπαδούς του σε προεκλογική ομιλία του.

Πηγή: skai.gr