Κλείσιμο

Michael J. Fox: Στράφηκε στο αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τη νόσο του Πάρκινσον

Ο Φοξ παραδέχτηκε ότι η φήμη και η επιτυχία τού πήραν τα μυαλά, με τον ηθοποιό να ζει ακόμη και σε άρνηση για την πάθησή του

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ θα μείνει περισσότερο στη μνήμη μας για τον ρόλο του στην τριλογία «Επιστροφή στο μέλλον», η οποία ήταν μεγάλη επιτυχία κατά τη δεκαετία του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Τώρα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου του έργου, «Still: A Michael J. Fox Movie», ο ηθοποιός εντρύφησε στους αγώνες του με τον αλκοολισμό και τη νόσο του Πάρκινσον.

«Ήταν μια καταπληκτική ζωή», δήλωσε ο Φοξ, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς (Αμερικανικό φεστιβάλ). 

«Η νόσος του Πάρκινσον είναι μια καταστροφή, αυτό είναι πραγματικό. Δεν μπορείς να περπατήσεις και δεν μπορείς να πας στην τουαλέτα, αυτό είναι αληθινό. Το περπάτημα, πραγματικά, φρικάρει τους ανθρώπους, Αλλά, αν με λυπάσαι, δεν πρόκειται ποτέ να με επηρεάσει».

Ο Φοξ παραδέχτηκε, επίσης, ότι η φήμη και η επιτυχία τού πήραν τα μυαλά, με τον ηθοποιό να ζει ακόμη και σε άρνηση για την πάθησή του.

«Ήμουν ο πρίγκιπας του Χόλιγουντ», συνέχισε ο Φοξ. «Νομίζεις ότι όλο αυτό που ζεις είναι φτιαγμένο από τούβλα και πέτρα. Αλλά δεν είναι. Είναι φτιαγμένο από χαρτί και φτερά. Είναι μια ψευδαίσθηση».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι στράφηκε σε διάφορες ουσίες για να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τη δοκιμασία του. «Ήπια, για να αποστασιοποιηθώ», είπε ο Φοξ. «Ήμουν σίγουρα αλκοολικός. Σήμερα, έχουν περάσει 30 χρόνια χωρίς να έχω πιει ούτε ένα ποτό».

Πηγή: skai.gr