Event της χρονιάς ο γάμος του πρίγκιπα Χουσεΐν στην Ιορδανία - Χλιδή και υψηλοί προσκεκλημένοι - Βίντεο

Η θρησκευτική τελετή γίνεται στο παλάτι Ζαχράν του Αμμάν, εκεί όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του Χουσεΐν, βασιλιάς Αμπντάλα και βασίλισσα Ράνια

Αυτή την ώρα γίνεται στην Ιορδανία  ο γάμος του 28χρονου πρίγκιπα-διαδόχου της Ιορδανίας, Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β΄, με την σαουδαραβικής υπηκοότητας αρραβωνιαστικιά του, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα, Ράτζουα Αλ-Σάιφ. 

γαμοσ

gamos

Η θρησκευτική τελετή έγινε στο παλάτι Ζαχράν του Αμμάν, εκεί όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του Χουσεΐν, βασιλιάς Αμπντάλα και βασίλισσα Ράνια το 1993.

Τη νύφη συνόδεψαν στο παλάτι τα μικρότερα αδέλφια του διαδόχου, ο πρίγκιπας Χασέμ και η πριγκίπισσα Σάλμα, ενώ στην τελετή παρευρίσκοντια μόλις 140 καλεσμένοι, στενοί συγγενείς τους ζευγαριού και των δύο οικογενειών.

Παρόντες στην τελετή ήταν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, καθώς και το πρώην βασιλικό ζέυγος της Ισπανίας, Σοφία και Χουάν Κάρλος. 

Μετά την γαμήλια τελετή, το ζευγάρι θα περάσει μέσα από τη πόλη για την παραδοσιακή γαμήλια παρέλαση και κατευθυνθεί στο Παλάτι Αλ-Χουσεϊνία με συνοδεία αυτοκινητοπομπής η οποία θα περιλαμβάνει οκτώ κόκκινα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και έντεκα μοτοσικλέτες.

Εκεί θα γίνει η επίσημη δεξίωση με περίπου 1700 καλεσμένους, ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ.

Πηγή: skai.gr