Κλείσιμο

Kristin Davis: Η Charlotte του «Sex And The City» δεν θέλει να παντρευτεί ποτέ

Η ηθοποιός έχει κάνει σχέσεις με διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, ενώ υιοθέτησε μόνη της τα δύο παιδιά της

Η 58χρονη Kristin Davis δεν επιθυμεί να παντρευτεί. Σε αντίθεση με τον διάσημο, εμμονικό με τον γάμο, χαρακτήρα της Charlotte στο «Sex And The City», η ηθοποιός δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ούτε και θέλει να το κάνει. 

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στο podcast «Best Friend Energy» και δήλωσε ότι ο γάμος δεν είναι απλά το στοιχείο της. «Δεν είμαι παντρεμένη. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ», ανέφερε η σταρ του «And Just Like That«. «Δεν ήταν ποτέ στόχος μου». 

Ωστόσο, η ηθοποιός έχει κάνει κάποιες διάσημες σχέσεις. Η σταρ έχει ερωτευτεί τον Alec Baldwin, τον Steve Martin και τον Aaron Sorkin. Όταν ρωτήθηκε πώς κατάφερε να βγάλει πειστικά τις σκηνές της Charlotte (ιδιαίτερα όταν υπεραναλύει τους κανόνες του γάμου), η Kristin Davis είπε:  «Χρειάστηκε αρκετή υποκριτική, επιτρέψτε μου να σας πω. Πραγματικά χρειάστηκε. Ήταν μια πρόκληση αυτός ο ρόλος για εμένα». 

Στην πραγματική ζωή, η ηθοποιός έχει κάνει σχέσεις με διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, ενώ υιοθέτησε μόνη της τα δύο παιδιά της, την Gemma Rose Davis και τον Wilson Davis. 

Η πρωταγωνίστρια του «Couple's Retreat» αποκάλυψε στο podcast ότι, αν και δεν έχει παντρευτεί, απόλαυσε τα γυρίσματα του γάμου της Charlotte με τον Trey.

«Δεν είμαι κορίτσι των γάμων, αλλά, ξέρετε, η Charlotte το λάτρεψε, οπότε το λάτρεψα κι εγώ», θυμήθηκε η ηθοποιός για τα γυρίσματα του γάμου της Charlotte και του Trey. Αν και δεν έχει αγοράσει ποτέ νυφικό στην πραγματική ζωή, η ηθοποιός είχε την ευκαιρία να διαλέξει ένα νυφικό για τη Charlotte για τις συγκεκριμένες σκηνές. «Πρέπει να δοκίμασα 35 φορέματα Vera Wang», είπε χαμογελώντας. 

Πηγή: skai.gr