Η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλύπτει τη σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που τη γνώρισα»

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ επισημαίνοντας πως νιώθει την ευγνωμοσύνη της για την παγκόσμια έκρηξη υποστήριξης από τον κόσμο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "Variety" έδωσε η Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και για τη στιγμή που ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι έμαθε για το θάνατο της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ. 

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ επισημαίνοντας πως νιώθει την ευγνωμοσύνη της για την παγκόσμια έκρηξη υποστήριξης από τον κόσμο αλλά και για το γεγονός ότι μπόρεσε να είναι εκεί για τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι.

«Αυτό που είναι τόσο όμορφο είναι να βλέπεις την κληρονομιά που μπόρεσε να αφήσει η γιαγιά του σε τόσα πολλά μέτωπα», είπε η Μέγκαν για την κληρονομιά που άφησε η βασίλισσας. «Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, αποτελεί το πιο λαμπρό παράδειγμα. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω» πρόσθεσε η Δούκισσα του Σάσεξ.

Ερωτηθείσα για το πότε ο πρίγκιπας Χάρι πληροφορήθηκε για την είδηση του θανάτου της γιαγιάς του, δηλαδή αν ήταν πριν το Παλάτι ανακοινώσει την είδηση του θανάτου ή μετά η Μέγκαν Μαρκλ είπε:  «Ήταν μια περίπλοκη στιγμή, αλλά ο σύζυγός μου, αισιόδοξος πάντα, είπε: "Τώρα είναι ξανά με τον σύζυγό της»".

Αναλογιζόμενη τι έμαθε από την αείμνηστη μονάρχη, η οποία πέθανε «ειρηνικά» σε ηλικία 96 ετών στις 8 Σεπτεμβρίου, η Μέγκαν είπε ότι σκέφτεται την πρώτη ημέρα που τη γνώρισε και την πρώτη τους έξοδο οι δυο τους, το 2018.

Μέγκαν

«Σκέφτηκα την πρώτη επίσημη συνάντηση που είχα μαζί της, πόσο ξεχωριστά ένιωθα. Νιώθω τυχερή», είπε στο Variety. «Και συνεχίζω να είμαι περήφανη που είχα μια τέτοια ζεστασιά με την αρχηγό της οικογένειας» πρόσθεσε.

Σχετικά με το πώς εκείνη και ο Χάρι, βίωσαν ως οικογένεια το θάνατο της βασίλισσας, η Μέγκαν πρόσθεσε: «Στις μεγάλες στιγμές της ζωής, έχεις πολλές προοπτικές. Σε κάνει να αναρωτιέσαι σε τι θέλεις να επικεντρώσεις την ενέργειά σου. Αυτή τη στιγμή, νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμένοι για όλα τα πράγματα τα οποία χτίζουμε. Είμαστε επίσης επικεντρωμένοι στα ίδρυμά μας. Έτσι, μεγάλο μέρος της δουλειάς που κάνουμε περιλαμβάνει τον φιλανθρωπικό χώρο».

Το περιοδικό ανακήρυξε τη Μέγκαν ως τιμώμενο πρόσωπο για το ειδικό τεύχος στις 14 Σεπτεμβρίου, αν και η κυκλοφορία του εξωφύλλου της αναβλήθηκε «από σεβασμό για τον πρόσφατο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' ».

Πηγή: skai.gr