Βασάλος - Βαλαβάνη: Δεν χώρισαν, κάνουν διακοπές

Οι φήμες περί χωρισμού είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Τέλος στις έντονες φήμες περί χωρισμού των Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη, βάζουν τόσο δημοσιεύματα στον Τύπο, όσο και οι αναρτήσεις τους που προδίδουν πως το ζευγάρι κάνει πλέον μαζί διακοπές στην Κρήτη.

Θυμίζουμε πως ο Βασάλος, με το που επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά από πολύμηνα γυρίσματα στο εξωτερικό, έκανε διακοπές με φίλους του και το ίδιο έκανε και η Ευρυδίκη, αλλά το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε πουθενά μαζί εδώ και μήνες.

Έτσι φούντωσαν οι φήμες περί χωρισμού, ενώ μια πρόσφατη συνάντηση του Βασάλου με την Κατερίνα Δαλάκα στη Χαλκιδική, έκανε κάποιους να μιλούν ακόμα και για νέο ειδύλλιο, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά δημοσίευμα της Real.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα  αναφέρει πως ο Βασάλος είναι αρκετά ενοχλημένος από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για τους δήθεν χωρισμούς και τις δήθεν σχέσεις του και πως ο ίδιος και η Ευρυδίκη έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη όσα ακούν και διαβάζουν για την σχέση τους.

Οι δυο τους πλέον βρίσκονται στην Κρήτη και κάνουν μαζί διακοπές στα Χανιά, όπως φαίνεται από τα stories τους, αν και ακόμη, δεν έχουν κάνει ούτε μία κοινή ανάρτηση.

Πηγή: sigmalive magazine