Και πάλι μαμά η Κλόε Καρντάσιαν: «Περιμένουμε παιδί με τον πρώην μου χωρίς να έχουμε επαφές»

Κλόε και Τρίσταν έχουν ήδη αποκτήσει την 4χρονη κόρη τους Τρου, αλλά το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς ο Τρίστεν επανειλημμένα την απάτησε.

Σοκ προκάλεσε στους φαν της οικογένειας Kαρντάσιαν η αποκάλυψη πως η Κλόε περιμένει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας και μάλιστα πατέρας και αυτού του παιδιού της θα είναι ο μπασκετμπολίστας και πρώην σύντροφός της Tρίσταν Τόμσον.

Συγκεκριμένα το TMZ αποκάλυψε πως η Κλόε και Τρίσταν εντός των ημερών αποκτούν μέσω παρένθετης μητέρας και δεύτερο παιδί, καθώς είχαν κινήσει αυτή τη διαδικασία πριν το χωρισμό τους.

Κλόε και Τρίσταν έχουν ήδη αποκτήσει την 4χρονη κόρη τους Τρου, αλλά το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς ο Τρίσταν επανειλημμένα την απατούσε

Μάλιστα την είχε απατήσει όταν αυτή ήταν έγκυος στην Τρου, μετά το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, αλλά οι δυο τους χώρισαν οριστικά όταν αποκαλύφθηκε πως ο Tρίσταν είχε απατήσει την Κλόε και με την κολλητή φίλη της αδελφής της Κάιλι.

Μέσω παρένθετης μητέρας, έχει αποκτήσει τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της και η Κιμ Καρντάσιαν και η ίδια η Kλόε είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν πως είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και πως όπως και η Kιμ σκέφτονταν το σενάριο παρένθετης μητέρας.

Οι φαν της Κλόε πάντως δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με αυτά τα νέα και την εκλιπαρούσαν να διαψεύσει την είδηση.

Εντούτοις, μέσω ανάρτησης της στο Instagram η Κλόε επιβεβαίωσε τις αναφορές ξεκαθαρίζοντας όμως πως όχι απλώς δεν τα ξαναβρήκε με τον Τόμσον αλλά δεν μιλούν καν πέρα από τα τυπικά όσον αφορά την κηδεμονία των παιδιών τους αλλά η σύλληψη του δεύτερου παιδιού έγινε με την βοήθεια παρένθετης μητέρα και πριν αποκαλυφθεί τόσο σε εκείνη όσο και στον κόσμο ότι αυτός θα γίνει πατέρας από άλλη γυναίκα.

Πηγή: skai.gr
TAGS: παιδί