Κλείσιμο

Κιμ Καρντάσιαν: Γιατί έφυγε ουρλιάζοντας από το πλατό της Ellen Degeneres

Ουρλιάζοντας έφυγε η Κιμ Καρντάσιαν από το πλατό της εκπομπής της Ellen Degeneres στην οποία ήταν καλεσμένη, καθώς φοβάται τις αράχνες και η παρουσιάστρια αποφάσισε να της κάνει μια πλάκα.

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για τη φωτογραφίση των παιδιών της καθώς και για το ότι η «συνεργασία» τελικά ήταν πιο ευχάριστη απ' ότι περίμενε. Παράλληλα έκανε λόγο και για την αλλαγή με το τηλεοπτικό δίκτυο που έκανε η παραγωγή του ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει λέγοντας πως μια νέα ενέργεια υπάρχει στη νέα τηλεοπτική στέγη.

Προς το τέλος της εκπομπής της η Ellen Degeneres της είπε πως θέλει να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της προς τις αράχνες με την ίδια την τηλεπερσόνα να σηκώνεται από τη θέση της στο πλατό με το που αντίκρισε την αράχνη που έβγαλε από το κουτί η Ellen και να φωνάζει λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου να ξεπεράσει τον φόβο της και πως δεν θέλει να έχει την ίδια εμπειρία. Στο τέλος, η παρουσιάστρια Ellen της αποκάλυψε πως η αράχνη είναι ψεύτικη με την Κιμ να απομακρύνεται από τη θέση της και να φεύγει από το πλατό ενώ ο κόσμος φαίνεται να απόλαυσε το θέαμα και τη «φάρσα» της παρουσιάστριας προς τη star.

Πολλοί, ωστόσο, στα social media έκραξαν την Degeneres, λέγοντας ότι έκανε bullying στην Καρντάσιαν και την έκανε να φύγει. Ένας χρήστης σε σχολίο του την χαρακτήριζε ως άτομο που «βασανίζει» τους καλεσμένους της.

Πηγή: Independent