Kim Kardashian-Mariah Carey: «Ανέβασαν» βίντεο στο TikTok να χορεύουν με τις κόρες τους

«Its a wrap! Αλλά ποτέ για εμάς!», έγραψε η κόρη της Καρντάσιαν στην ανάρτησή της 

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Μαράια Κάρεϊ συνεργάστηκαν για το απόλυτο TikTok μητέρας-κόρης. Η 42χρονη ιδρύτρια των SKIMS και η τραγουδίστρια «ανέβασαν» βίντεο με τις κόρες τους στο TikTok να χορεύουν και να τραγουδούν και αμέσως έγινε «viral». 

Στο βίντεο, που γυρίστηκε στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν, η North και η Monroe χορεύουν το τραγούδι «It's a Wrap» της Μαράια Κάρει και ξαφνικά εμφανίζονται οι δύο μαμάδες τους, κρατώντας ως μικρόφωνα βούρτσες μαλλιών. Οι μικρούλες στη συνέχεια προσπαθούν να απομακρύνουν από το πλάνο τις μητέρες τους και να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους, μέχρι που και οι τέσσερις αρχίζουν να γελούν.

@kimandnorth

It’s a wrap! But never for us!

♬ its a wrap for you baby. - 𝖒𝖈𝖆𝖗𝖊𝖞𝖆𝖚𝖉𝖎𝖔𝖘

«Its a wrap! Αλλά ποτέ για εμάς!», έγραψε η κόρη της Καρντάσιαν στην ανάρτησή της. Σε ένα δεύτερο βίντεο στο TikTok, η North και η Monroe αναδημιούργησαν ένα μέρος από το ημίχρονο του Super Bowl της Rihanna προς τιμήν των 35ων γενεθλίων της τραγουδίστριας.

Η Monroe, την οποία η Μαράια Κάρεϊ μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, τον παρουσιαστή του «The Masked Singer», Nick Cannon, είναι ντυμένη στα κόκκινα, ενώ η North φορά λευκά ρούχα και μαύρα γυαλιά. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν και η κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον ράπερ και πρώην σύζυγό της Kanye West, έχουν χορέψει τραγούδια της Μαράια Κάρεϊ. 

@kimandnorth We love you @rihanna ♬ Dry Me ah deserrrrt him - 𝐕
Πηγή: skai.gr