Adele και Ed Sheeran «ρίχνουν» πόρτα στον βασιλιά Κάρολο – Δεν θα εμφανιστούν στην τελετή στέψης του

Οι δύο Βρετανοί τραγουδιστές ήταν επιθυμία του Καρόλου να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις  

Τόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια Αντέλ όσο και ο Εντ Σίραν απέρριψαν την πρόσκληση να εμφανιστούν στη συναυλία στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ', η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου.

Οι φήμες λένε ότι και οι δύο καλλιτέχνες απέρριψαν την ευκαιρία λόγω του «φορτωμένου» προγράμματός τους. Η στέψη του βασιλιά έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Ο βασιλιάς πρότεινε έναν αριθμό καλλιτεχνών, που θα ήθελε να εμφανιστούν και η Αντέλ μαζί με τον Εντ Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Ήταν πολύ πρόθυμος να συμμετάσχουν στη συναυλία», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του Παλατιού. 

Adele και Ed Sheeran δεν θα εμφανιστούν στη στέψη του Καρόλου

«Υπάρχει μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό. Έτσι προσέγγισαν και τους δύο καλλιτέχνες, αλλά η απάντηση που έλαβαν τους απογοήτευσε, καθώς τους είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμοι. Είναι ‘’Τιτάνες’’ της βιομηχανίας της σόουμπιζ και είναι κατεξοχήν Βρετανοί, αλλά και γνωστοί σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ κρίμα», τόνισε ο ίδιος άνθρωπος. 

Ο τραγουδιστής του «Shape Of You» είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μια συναυλία στο Τέξας, λίγο πριν από τη συναυλία στέψης του βασιλιά Καρόλου. 

Εν τω μεταξύ, η Αντέλ δεν έχει τίποτα δημοσίως καταχωρημένο για τις 7 Μαΐου, καθώς μετά τις 25 Μαρτίου, οι επιτυχημένες συναυλίες της στο Λας Βέγκας θα ολοκληρωθούν. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο βραβευμένος τραγουδιστής, Harry Styles, θα συμμετάσχει, αν και εννοείται ότι ο βασιλιάς θα το ήθελε πολύ. 

Πηγή: skai.gr