Kim Kardashian: «Έχω ακόμα το σύνδρομο του απατεώνα» - Φιγουράρει στο εξώφυλλο του «Time» για την επιτυχία της SKIMS

Η διάσημη τηλεπερσόνα εκτιμά ότι έχει δοκιμάσει περίπου 7.000 ρούχα από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της

Η Kim Kardashian βρίσκεται στο εξώφυλλο ενός ακόμη περιοδικού, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η 42χρονη τηλεπερσόνα, η οποία απολαμβάνει κάποιες στιγμές στη Νέα Υόρκη, φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Time» για την επιτυχία της SKIMS. Το περιοδικό κάνει αφιέρωμα για τις 100 εταιρείες με τη μεγαλύτερη επιρροή και μία από αυτές είναι και της Kim Kardashian. 

Η εταιρεία της SKIMS έχει οκτώ εκατ. followers, εκτός από τα 350 εκατ. που ακολουθούν την Κιμ ήδη στο Instagram, και βρίσκεται στην ίδια λίστα με εταιρείες «μεγαθήρια» όπως Taco Bell, Disney και TikTok. 

Το περιοδικό «εκμεταλλεύτηκε» τις καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών του. Η πολυεκατομμυριούχος είναι μετριοπαθής όταν μιλάει για την επιτυχία της εταιρείας της που ξεκίνησε το 2019 και αποτιμήθηκε στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022.

«Αισθάνομαι ότι τα κατάφερα», ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της. 

Η σταρ των Καρντάσιαν, η οποία είχε υπογράψει κάποιες προσοδοφόρες συμφωνίες για branding στο παρελθόν, εξήγησε ότι η ιδέα να δημιουργήσει μια μάρκα shapewear προήλθε από τις δικές της ανάγκες.

Η εταιρεία έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει loungewear, εσώρουχα και σουτιέν, ενώ την Πέμπτη θα λανσάρει την τελευταία της σειρά, με αθλητικά ρούχα.  Η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε, επίσης, ότι η Skims θα κυκλοφορήσει μια σειρά ανδρικών loungewear το φθινόπωρο, ενώ στο μέλλον θα δημιουργήσει και κάποια φιλικά προς τους άνδρες shapewear.   

«Μου αρέσει πάντα να τα δοκιμάζω επάνω μου», επισήμανε. «Μπορώ να καταλάβω με αυτό τον τρόπο αν υπάρχουν αστοχίες». 

Η Κιμ εκτιμά ότι έχει δοκιμάσει περίπου 7.000 ρούχα από τότε που ξεκίνησε την επιχείρησή της. 

Αυτό που μπορεί να εκπλήξει τους θαυμαστές και τους επικριτές της είναι ότι η γυναίκα με τη διεθνή απήχηση παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να έχει το σύνδρομο του απατεώνα και αυτό είναι που την κρατά σε εγρήγορση. Ωστόσο, η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια «χρονική σφραγίδα» στην καριέρα της ως influencer.

«Καταλαβαίνω ότι ίσως στα 50 μου, δεν θα θέλω να ποζάρω με το εσώρουχό μου», είπε και πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείχνουμε όσο πιο νέες μπορούμε. Δεν πρόκειται να βγούμε έξω χωρίς να προσπαθήσουμε».

Πηγή: skai.gr