Η Άννα Γουίντουρ ψάχνει βοηθό – «Κινηματογραφική» θέση εργασίας για… γερά στομάχια 

Για όσες μπορούν να αντέξουν στην πραγματική ζωή την τρέλα που ζούσε ως βοηθός της Μέριλ Στριπ η Αν Χάθαγουεϊ στην ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada»

Εδώ και πέντε  ημέρες το ίντερνετ έχει «βουίξει» : Η θρυλική διευθύντρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ αναζητά νέα προσωπική βοηθό – γραμματέα, σύμφωνα με αγγελία του διεθνούς ομίλου Conde Nast. 

Η θέση εργασίας φαίνεται να έχει την αίγλη που της αρμόζει:  θα είναι στα κεντρικά γραφεία της Conde Nast στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ( World Trade Center) της Νέας Υόρκης και η αμοιβή κυμαίνεται μεταξύ 60.000 και 80.000 δολάρια.

«Πολλά» θα σκεφτεί κάποιος με βάση τα ελληνικά δεδομένα αλλά λίγα αν αναλογιστεί κανείς τις υποχρεώσεις της θέσης: η «τυχερή» θα πρέπει να διαχειρίζεται όλο το πρόγραμμα της Γουίντουρ – συναντήσεις, ραντεβού, εκδηλώσεις κτλ – ενώ θα είναι υπεύθυνη και για την επικοινωνία της με όλο τον όμιλο παγκοσμίως αφού η 73χρονη «Σιδηρά Κυρία» της μόδας  είναι και επικεφαλής περιεχομένου (αρχισυντάκτρια) όλων των εντύπων του ομίλου διεθνώς. 

Σας θυμίζει κάτι; Ναι, την τρέλα που ζούσε ως βοηθός της Μέριλ Στριπ η Αν Χάθαγουεϊ στην κλασσική πια ταινία «Ο Διάβολος φοράει Prada». 

Ίσως και γι αυτό, η θέση παραμένει ακόμα ανοιχτή… 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: vogue