Οι «περιπέτειες» της βασίλισσας Καμίλα με τους Μασάι στην Κένυα  - Δείτε φωτογραφίες

Χόρεψε με τους Μασάι, τάισε ορφανά ελεφαντάκια και ψώνισε από τοπικά παζάρια, ανταποκρινόμενη άψογα στις υποχρεώσεις της

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πραγματοποιούν επίσημο ταξίδι στην Κένυα, με έντονο πολιτικό αλλά και περιβαλλοντολογικό ενδιαφέρον, από την πλευρά του βασιλικού ζεύγους, που δεν προλαβαίνει να παρίσταται σε εκδηλώσεις.

καμίλα

Μέχρι τώρα η 76χρονη Καμίλα ανταποκρίνεται άψογα στις υποχρεώσεις της – τάισε ακόμα και ορφανά μωρά ελεφαντάκια με το μπιμπερό σε καταφύγιο μέσα το Εθνικό Πάρκο στο Ναϊρόμπι και χάιδεψε ρινοκεράκια, φορώντας μάλιστα αρβύλες για να πατήσει στις λάσπες (καθόλου σικ). 

κενυα

καμιλα κεητ

Το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας ξεναγήθηκε επίσης σε καταφύγιο γαϊδουριών. Εκτός από την περιήγησή τους, μέλη της φυλής των Μασάι δώρισαν στο ζευγάρι παραδοσιακές στολές της φυλής. 

καμιλα

Μάλιστα, η Καμίλα δέχθηκε να φορέσει μία κόκκινη κάπα και στη συνέχεια χόρεψε  μαζί με γυναίκες των Μασάι παραδοσιακούς χορούς. 

καμιλα

Μετά την επίσκεψη στα γαϊδουράκια, η βασίλισσα της Βρετανίας αποφάσισε να πάει και για ψώνια σε μια τοπική αγορά. 

Η Καμίλα αγόρασε ένα καλάθι από σιζάλ που έφτιαξε μια κάτοικος της Κένυας, κοσμήματα, μια κουβέρτα, ένα καλάθι και λίγο βούτυρο κάσιους, που είναι καλύτερο και από το «φυστικοβούτυρο» όπως είπε.

καμιλα

καμιλα

Και το ταξίδι συνεχίζεται...

Πηγή: skai.gr