Billie Eilish: Οι θαυμαστές της συγκρίνουν τα μαλλιά της με χάρτη καταιγίδας

«Το σχέδιο απεικονίζει ένα μοτίβο καταιγίδας», γράφουν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Η Billie Eilish διαφήμισε ένα νέο πολύχρωμο χτένισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας ένα στροβιλώδες μοτίβο ουράνιου τόξου στην κορυφή του κεφαλιού της, που πολλοί θαυμαστές πιστεύουν ότι μοιάζει με χάρτη στο δελτίο καιρού της τηλεόρασης.

Η 21χρονη τραγουδίστρια του «What Was I Made For» κάθισε στο πάτωμα, για να αναδείξει ένα κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο μοτίβο, βαμμένο στις ρίζες των μαύρων μαλλιών της.

Καταιγίδα

Το σχέδιο, το οποίο μοιάζει με τον τύπο του χάρτη που απεικονίζει ένα μοτίβο καταιγίδας, εκτείνεται μέχρι το δεξί της αυτί, ενώ η κόκκινη βαφή καλύπτει το πλάι του προσώπου της και τον αυχένα της. Η Eilish, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το τεράστιο τατουάζ στην πλάτη της, διατήρησε τα υπόλοιπα μαλλιά της μαύρα. 

Οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν παρά να διασκεδάσουν με τα μαλλιά της που έμοιαζαν με χάρτη, σύμφωνα με τους ίδιους. «Το μάτι της καταιγίδας», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Υποστηρίζω το μέλλον της στην NWS», έγραψε, αναφερόμενος στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και τοποθετώντας ένα γραφικό με ένα δελτίο καιρού από τον οργανισμό πάνω από τη φωτογραφία της Eilish.

Η Eilish είναι γνωστή για την τρέλα και τους πειραματισμούς που κάνει με τα μαλλιά της όλα αυτά τα χρόνια, με τη νικήτρια του Grammy να αλλάζει συχνά το στυλ της. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, ίσως η διάσημη τραγουδίστρια προσθέσει περισσότερο κόκκινο και πράσινο χρώμα στα μαλλιά της… 
 

Πηγή: skai.gr