Κλείσιμο

Steven Tyler: Και δεύτερη γυναίκα μηνύει τον «γερόλυκο» της ροκ για σεξουαλική επίθεση

Το πρώην μοντέλο, Jeanne Bellino, ισχυρίστηκε ότι ο Τάιλερ της επιτέθηκε το 1975, όταν ήταν 17 ετών

Και δεύτερη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Steven Tyler την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβη, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. 

Η Jeanne Bellino, ένα πρώην μοντέλο που ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Tyler στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 1975 όταν ήταν 17 ετών, αναφέρει στη μήνυσή της ότι ο «γερόλυκος» της ροκ - που τότε ήταν περίπου 27 ετών - της επιτέθηκε βίαια δύο φορές τη μοναδική ημέρα που είχαν συναντηθεί. 

Η Bellino ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Tyler, αφού ένας φίλος της είχε κανονίσει να συναντηθούν με τους Aerosmith στο ξενοδοχείο Warwick, μετά από μια επίδειξη μόδας, στην οποία εργαζόταν η Bellino στο Μανχάταν. Αφού η Bellino και η φίλη της συνάντησαν τον Tyler και διάφορα άλλα άτομα, μέλη της συνοδείας του, περπάτησαν όλοι μαζί στη Sixth Avenue. Ενώ περπατούσαν, η Bellino ισχυρίζεται ότι έκανε στον Tyler μια ερώτηση σχετικά με έναν στίχο τραγουδιού, η οποία απογοήτευσε τον Tyler, με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Tyler (@iamstevent)

«Ο τραγουδιστής έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα της και έβαλε τα χέρια του στο σώμα της, στα στήθη της, στους γλουτούς της και στα γεννητικά της όργανα, ενώ της έβγαλε και κάποια ρούχα», υποστηρίζει η ίδια στην αγωγή της. «Άλλοι στέκονταν έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο γελώντας και καθώς οι περαστικοί παρακολουθούσαν και ήταν μάρτυρες, κανείς από την παρέα δεν επενέβη».

Η Bellino ισχυρίζεται επίσης, στην αγωγή ότι «το μόριο του Tyler ήταν σε στύση και ήταν εμφανές σε αυτήν καθώς το έτριβε πάνω της ότι δεν φορούσε εσώρουχα και φορούσε λεπτό παντελόνι». Τελικά, αναφέρει η αγωγή, απελευθερώθηκε και έφυγε από τον τηλεφωνικό θάλαμο, αφού σήκωσε το γόνατό της και τράβηξε τα μαλλιά του Tyler. Φέρεται να έφυγε τρέχοντας από τον τηλεφωνικό θάλαμο «σε κατάσταση σοκ και φόβου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Tyler (@iamstevent)

«Οι σύντροφοι του Tyler και τα μέλη της συνοδείας παρακολουθούσαν, γελούσαν και δεν έκαναν τίποτα για να παρέμβουν», αναφέρει η αγωγή. Σύμφωνα με την αγωγή, η παρέα επέστρεψε στο ξενοδοχείο Warwick, όπου και πάλι κοντά στο μπαρ του ξενοδοχείου, ο Tyler φέρεται να φίλησε με τη βία την Bellino και να τρίφτηκε πάνω της. Και πάλι, σύμφωνα με την αγωγή, η Bellino αντιστάθηκε. 

Από το υποτιθέμενο περιστατικό, η Bellino «έχει υποστεί σωματική και ψυχολογική βλάβη», σύμφωνα με την αγωγή. Επιπλέον, ίδια νοσηλεύτηκε και έλαβε φαρμακευτική αγωγή ως αποτέλεσμα του περιστατικού και εξακολουθεί να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή «για να αντιμετωπίσει τη σεξουαλική επίθεση». Επίσης, σύμφωνα με τα έγγραφα, «έχει υποστεί μακροχρόνιες σωματικές βλάβες που σχετίζονται με το τραύμα». 

Πηγή: skai.gr