«Joker: Folie à Deux»: Η Lady Gaga στα διάσημα σκαλιά της Νέας Υόρκης

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix), Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και η Ζαζί Μπιτζ η οποία επέστρεψε στο καστ

Τα γυρίσματα για την νέα ταινία, δεύτερη κατά σειρά, του Joker, με τον τίτλο «Folie à Deux» συνεχίστηκαν και αυτό το σαββατοκύριακο με φόντο τα διάσημα σκαλιά στην περιοχή Μπρονξ (The Bronx) της Νέας Υόρκης και πρωταγωνίστρια την Lady Gaga. Oπως αναφέρει η Dailymail, τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στην Νέα Υόρκη.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips) η Lady Gaga φορώντας ένα μαύρο πουά φόρεμα και ένα γούνινο παλτό γύρισε μια σκηνή κατά μήκος της εμβληματικής σκάλας στη Νέα Υόρκη. Πίσω από τις κάμερες υπήρχε αρκετός κόσμος και φωτογράφοι οι οποίοι απαθανάτισαν την σκηνή της διάσημης τραγουδίστριας η οποία ως Χάρλεϊ Κουίν, ήταν σε πολύ ευχάριστη διάθεση και ανέβαινε τα σκαλιά χορεύοντας.

Η Lady Gaga στη γνωστή πλέον σκάλα στα γυρίσματα του Joker 2
 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix), Μπρένταν Γκλίσον (Brendan Gleeson), Κάθριν Κίνερ (Catherine Keener), Τζέικομπ Λόφλαντ (Jacob Lofland), Χάρι Λότι (Harry Lawtey) και η Ζαζί Μπιτζ (Zazie Beetz) η οποία επέστρεψε στο καστ.

Το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Σημειωτέον την ίδια μέρα το 2019 είχε κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία η οποία σφράγισε την επιτυχία της με εισπράξεις $1,074 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

Νέα βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ