Rihanna: Αξιολάτρευτες στιγμές με τον γιο της που δεν την αφήνει να κάνει γυμναστική - Δείτε βίντεο

«Κοιτάξτε ποιος δεν θέλει να προπονείται η μαμά», έγραψε η Rihanna, στο αξιολάτρευτο βίντεο

Η Rihanna δημοσίευσε ένα γλυκό βίντεο με τον σχεδόν 1 έτους γιο της και του A$AP Rocky να αγκιστρώνονται στην έγκυο κοιλιά της το Σάββατο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια του «Work» φοράει ένα μαύρο αθλητικό μπουστάκι, καθώς κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της το αγοράκι της, το οποίο είναι ενθουσιασμένο βλέποντας στην τηλεόραση μάλλον την αγαπημένη του εκπομπή.

«Κοιτάξτε ποιος δεν θέλει να προπονείται η μαμά», έγραψε η Rihanna, στο αξιολάτρευτο βίντεο.

Η ιδρυτής της εταιρίας καλλυντικών Fenty Beautyαπολαμβάνει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές με τον γιο της, από τότε που  αποκάλυψε  τα νέα  της δεύτερης εγκυμοσύνης της κατά τη διάρκεια της «εξωπραγματικής» της εμφάνισης στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 τον Φεβρουάριο.

Rihanna: Ο γιος της δεν την αφήνει να γυμναστεί - Δείτε βίντεο

Η πρώτη είδηση για την εγκυμοσύνη της Rihanna έκανε εκατομμύρια θαυμαστές της να περιμένουν με ανυπομονησία για τον ερχομό του γιου της - το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλύψει.

«Έχει εμμονή με τον πατέρα του. Και λεω: «Μα καλά εγώ δε σε γέννησα; Τι συμβαίνει;» αστειεύτηκε για την σχέση του μωρού της με τον σύντροφό της και ράπερ, A$AP Rocky.

«Ο μπαμπάς Ρόκι απλά τον κοιτάζει κι ο μικρός παίρνει αμέσως φωτιά», εξήγησε τότε η σταρ. «Όλα αυτά που λένε για τους γιους και τις μαμάδες, είναι μύθος. Οι γιοι και οι μπαμπάδες, είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον».


Η Rihanna και ο A$AP Rocky, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers, ήταν φίλοι για χρόνια πριν επιβεβαιώσουν τη σχέση τους το 2021.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την ημερομηνία τοκετού του δεύτερου παιδιού τους.

Πηγή: skai.gr