Iran AP

Επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Όλες οι εξελίξεις

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα, με την Τεχεράνη πάντως να την υποβαθμίζει, μεταδίδοντας εικόνες κανονικότητας από τις ιρανικές πόλεις. Τα συστήματα αεράμυνας του Ιράν ενεργοποιήθηκαν σε αρκετές περιοχές ως προφύλαξη έναντι πιθανών εναέριων απειλών, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων IRNA.

Κλείσιμο

JLO και Μπεν Άφλεκ υπογράφουν συμβόλαιο εκατομμυρίων για ενδεχόμενη απιστία

Πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι κάνουν προετοιμασίες για μια νέα συμφωνία που εστιάζει στο ενδεχόμενο απιστίας

Μετά τον δεύτερο τους γάμο στην Georgia, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck υπέγραψαν ένα συμβόλαιο που αφορούσε την σεξουαλική τους ζωή.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό αφού πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι κάνουν προετοιμασίες για μια νέα συμφωνία που εστιάζει στο ενδεχόμενο απιστίας, κάτι που προκάλεσε πολλών ειδών αντιδράσεις.

Η JLo σκέφτεται ότι ο Ben πιθανό να την βαρεθεί στο μέλλον , αλλά για να αποφύγουν τυχών απιστία στον γάμο τους, υπέγραψαν συμφωνία κατά της απιστίας ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάτι που σημαίνει ότι αν ο ηθοποιός απατήσει την τραγουδίστρια, αυτή θα πάρει 5 εκατομμύρια, όπως και το αντίστροφο για εκείνη.

Σύμφωνα με κοντινές πηγές του ζευγαριού η Jennifer φοβάται ότι ο Ben πιθανό να την «κουράζει», αν και η ίδια περιέγραψε τον γάμο της ως ««το καλύτερο όνειρο που έγινε ποτέ πραγματικότητα».

Επίσης αναφέρθηκε ότι η Jennifer νιώθει πιεσμένη από τον γάμο της, αν και θέλει ένα λειτουργικό και διαρκή γάμο και ταυτόχρονα να κρατάει τον σύζυγό της, Ben, ευτυχισμένο όπως και απασχολημένο.

Τελειώνοντας η πηγή είπε, «Προσπαθεί να κρατήσει τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά», προσθέτοντας ότι, «Δεν θέλει να χωρίσει μετά από λίγες εβδομάδες γάμου και έχει συνείδηση για το τι λέει ο κόσμος γι' αυτούς».

Πηγή: Must