Jennifer Lopez: Ποζάρει για τη νέα της συλλογή εσωρούχων και εντυπωσιάζει…

Η διάσημη τραγουδίστρια συνεργάζεται με γνωστή εταιρεία εσωρούχων 

Στη Τζένιφερ Λόπεζ αρέσει να είναι και να δείχνει σέξι και οι θαυμαστές της το γνωρίζουν πολύ καλά… Έτσι η διάσημη τραγουδίστρια βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη νέα της συλλογή εσωρούχων, την οποία σχεδίασε η ίδια σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία εσωρούχων. 

Η 54χρονη καλλιτέχνιδα ανέδειξε την εντυπωσιακή της σιλουέτα φορώντας τα δαντελένια εσώρουχα σε nude τόνους, λεπτοδουλεμένα, με κρυστάλλινες πινελιές, σε μια σειρά φωτογραφιών που έκαναν τους θαυμαστές της να παραμιλούν.

Η Jennifer Lopez

Σε δήλωσή της, σύμφωνα με το Page Six, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Τα εσώρουχα είναι βαθιά οικεία - είναι μια αγκαλιά που σας δίνει τη δυνατότητα να νιώθετε ελεύθεροι και όμορφοι».

Η Jennifer Lopez

Η εταιρεία, επίσης, αποκάλυψε ότι η συλλογή αποτελεί μέρος των πρώτων σχεδίων της JLo. Το όνομα της συλλογής και η ποικιλία των προϊόντων περικλείει την ουσία της εξέλιξής της, του αναστοχασμού και της υιοθέτησης του αληθινού της εαυτού. 

Τα «κρυφά νοήματα» των σχεδίων της 

Πίσω από τις επιλογές της JLo για τη συλλογή της, υπάρχουν και τα «κρυφά» νοήματα, όπως για παράδειγμα ένα κολιμπρί που αντιπροσωπεύει τύχη, ανθεκτικότητα και ενέργεια και έχει βαθιά σημασία για εκείνη.

Η Jennifer Lopez

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, ότι το αγαπημένο της χρώμα είναι το πράσινο. Ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ της έκανε, μάλιστα, πρόταση γάμου με ένα εξαιρετικά σπάνιο πράσινο δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια.

Η Jennifer Lopez

«Πάντα λέω ότι το πράσινο είναι το τυχερό μου χρώμα. Ίσως να θυμάστε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο», δήλωσε η ίδια. 

Η Jennifer Lopez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: skai.gr