Bear Grylls: Ο «Μr Επιβίωση» δηλώνει έτοιμος για νέες περιπέτειες

Πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος παρουσιαστής είπε πως «ντρέπεται» που συνήθιζε να προωθεί τη χορτοφαγία 

Ο γνωστός πλέον σε όλους μας Bear Grylls, ή αλλιώς ο «Mr Επιβίωση», «βγήκε» -κυριολεκτικά- από τα ρούχα του για μια νέα φωτογράφιση στο εξώφυλλο του περιοδικού «More Or Less Magazine» με θέμα την περιπέτεια. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τι τον ενέπνευσε να ξεκινήσει την επιτυχημένη καριέρα του.

Ο 49χρονος Bear Grylls αναφέρθηκε, επίσης, στον πατέρα του Michael, ο οποίος ήταν καταδρομέας των Βασιλικών Πεζοναυτών, και ο άνθρωπος που τον δίδαξε από μικρός να αγαπά τις περιπέτειες, ενώ υπήρξε πηγή έμπνευσής του όλα αυτά τα χρόνια. «Ήμουν πρόσκοπος σε νεαρή ηλικία και ήθελα πραγματικά να κάνω μια δουλειά που να έχει σχέση με την περιπέτεια και την ύπαιθρο», ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξή του. 

Ο Bear Grylls

«Έτσι έμαθα όλα αυτά τα πράγματα τυχαία και στη συνέχεια, όταν ξεκίνησα την τηλεόραση, σκέφτηκα: "Λοιπόν, τα ξέρω ήδη όλα αυτά", αλλά όσο περισσότερα από αυτά έκανα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα ότι στην πραγματικότητα δεν ήξερα τόσα πολλά, και αυτό το νιώθω μέχρι σήμερα». 

Η τελευταία του φωτογράφιση έρχεται αφότου ο Bear είπε πως «ντρέπεται» που συνήθιζε να προωθεί τη χορτοφαγία και τώρα αποφεύγει εντελώς τα λαχανικά. Τον περασμένο Μάιο, ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε πιο δυνατός και ότι το δέρμα και το έντερό του ποτέ δεν ήταν καλύτερα, μετά την απόρριψη της φυτικής διατροφής.

Ο Bear Grylls

Ο Bear τρώει κόκκινο κρέας, καθώς και αλατισμένο βούτυρο, αυγά, φρούτα και μέλι. Εκτός από τα λαχανικά, αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το ψωμί και τα ζυμαρικά.

«Ήμουν χορτοφάγος πριν από αρκετά χρόνια. Στην πραγματικότητα έγραψα ένα βιβλίο μαγειρικής για χορτοφάγους και νιώθω λίγο αμήχανα γιατί πραγματικά το προώθησα», εξήγησε. «Πίστευα ότι ήταν καλό για το περιβάλλον και την υγεία μου. Με τον καιρό, την εμπειρία, τη γνώση και τη μελέτη, συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος και στα δύο». 

Πηγή: skai.gr