Jennifer Lopez: Διαφημίζει τη νέα σειρά προϊόντων της βγάζοντας τα ρούχα της – Δείτε video

Η 53χρονη τραγουδίστρια κάλυψε το στήθος της με τα χέρια της, προκειμένου να διαφημίσει δύο προϊόντα από τη σειρά JLO Beauty

Η Τζένιφερ Λόπεζ τρέλανε τους θαυμαστές της, καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί γυμνή για την προώθηση της νέας σειράς προϊόντων της. Η 53χρονη τραγουδίστρια κάλυψε το στήθος της με τα χέρια της, προκειμένου να διαφημίσει δύο προϊόντα από τη σειρά JLO Beauty. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ

Η ίδια «ανέβασε» το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν το JLoBody ξεκίνησε τον Ιούλιο με την κυκλοφορία του Booty Balm, σας υποσχεθήκαμε ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Σήμερα, είμαι τόσο περήφανη που σας παρουσιάζω δυο νέα προϊόντα για τη φροντίδα του σώματός σας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι τα Χριστούγεννά της είχαν ως θέμα το συμβολισμό του κολιμπρί (το πανέμορφο πουλί είναι το μοναδικό πουλί που μπορεί να πετάξει προς τα πίσω). 

Η Λόπεζ εξήγησε ότι θεωρεί το πανέμορφο αυτό πουλί ως σύμβολο της αγάπης. Έγραψε: «Μου αρέσει να δημιουργώ ένα θέμα για κάθε γιορτή. Έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο ‘’Hummingbird’’ για το νέο μου άλμπουμ, ‘’This Is Me Now’’. Για εμένα, τα κολιμπρί είναι αγγελιοφόροι της αγάπης. 

Είναι, επίσης, τα πιο γρήγορα πουλιά, αλλά πάντα έχουν χρόνο να σταματήσουν, να φάνε κάτι γλυκό και να μυρίσουν τα τριαντάφυλλα. Ταυτίζομαι μαζί τους, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, κάθε φορά που βλέπω ένα, νιώθω ότι είναι σημάδι από τον Θεό ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι, αποφάσισα φέτος ότι το κολιμπρί θα ήταν το τέλειο θέμα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Στη συνέχεια, η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους. Και πρόσθεσε: «Έχουμε μεικτές οικογένειες, διπλασιάσαμε τους ανθρώπους, διπλασιάσαμε τη διασκέδαση, διπλασιάσαμε την αγάπη, διπλασιάσαμε τα δώρα και τριπλασιάσαμε το χάος!».

Η Λόπεζ στόλισε το δέντρο της με θέμα το κολιμπρί και μάλιστα έβαλε τα χρώματα του πουλιού και στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της.

Πηγή: skai.gr