Η Τζένιφερ Άνιστον πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Προσπάθησα να μείνω έγκυος, αλλά δεν τα κατάφερα – Δεν έχω τίποτα να κρύψω…

Η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν νοιάζεται πλέον για το τι σκέφτονται ή λένε οι άνθρωποι για την ίδια

Η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο «Allure» ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, ενώ και η φωτογράφισή της ήταν εντυπωσιακή, καθώς αναδείκνυε την απίστευτη σιλουέτα της. 

Η 53χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι νιώθει λύπη, που δεν πήρε την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της όταν ήταν νεότερη, και αποκάλυψε ότι «τα έριξε όλα» στη μάχη της για την υπογονιμότητα, κάνοντας εξωσωματική γονιμοποίηση και καταναλώνοντας κινεζικό τσάι, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να συλλάβει. 

Επίσης, κατέρριψε τις εικασίες ότι κάποιος από τους πρώην συζύγους της -έχει παντρευτεί τόσο τον Μπραντ Πιτ όσο και τον Τζάστιν Θερού- τη χώρισε επειδή «δεν του έκανε παιδί, σημειώνοντας ότι οι συνεχείς φήμες για τη σχέση της έκαναν τη μάχη της με την υπογονιμότητα ακόμα πιο δύσκολη. 

Η Τζένιφερ Άνιστον

«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για εμένα», είπε για το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης, που όπως σημειώνει το περιοδικό έγινε πριν από αρκετά χρόνια. «Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικο τσάι, ό,τι θέλετε. Δεν τα κατάφερα...». 

Η ηθοποιός ανέφερε ότι θα ήθελε κάποιος να της είχε πει να καταψύξει τα ωάριά της όταν ήταν νεότερη, προσθέτοντας ότι πλέον έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει παιδιά. 

Η Τζένιφερ, η οποία πέρασε δέκα χρόνια πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Φιλαράκια», από το 1994 έως το 2004, παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της, για να σκεφτεί ότι, ίσως, κάποια μέρα θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδιά. 

Η Τζένιφερ Άνιστον

Μιλώντας στο περιοδικό, η ηθοποιός επέμεινε ότι έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα αποκτήσει παιδιά, σημειώνοντας ότι στην πραγματικότητα νιώθει κάποια ανακούφιση από το γεγονός ότι η πιθανότητα των παιδιών δεν πλανάται πλέον πάνω της ως ένα ατελείωτο «ίσως». 

Επίσης, η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν νοιάζεται πλέον για το τι σκέφτονται ή λένε οι άνθρωποι για την ίδια. «Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός. 

Πηγή: skai.gr