Ο Γουόρεν Μπίτι κατηγορείται ότι εξανάγκασε ανήλικη να κάνει σεξ μαζί του – Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι σήμερα 85 χρόνων, φέρεται να την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή, συμπεριλαμβανομένου και του στοματικού σεξ 

Ο Γουόρεν Μπίτι έχει μηνυθεί από γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός την εξανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του το 1973, όταν ήταν ανήλικη.

Η γυναίκα, Kristina Charlotte Hirsch, η οποία ζει τώρα στη Λουιζιάνα κατέθεσε τη Δευτέρα τη μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, υποστηρίζοντας ότι γνώρισε τον υποψήφιο για Όσκαρ «Bonnie and Clyde» σε ένα κινηματογραφικό πλατό, όπου φέρεται να έδειξε στην τότε έφηβη «αδικαιολόγητη προσοχή», σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια. 

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι σήμερα 85 χρόνων, σχολίαζε «επανειλημμένα την εμφάνισή της» και της έδωσε ακόμη και τον αριθμό του τηλεφώνου του. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, ο Γουόρεν Μπίτι φέρεται να της τηλεφώνησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια εκείνης της χρονιάς, την έπαιρνε μαζί του σε βόλτες με το αυτοκίνητο, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με τα μαθήματά της και την προσκάλεσε στο ξενοδοχείο που ζούσε.

Η Hirsch, η οποία ήταν 14 ετών τότε, ισχυρίστηκε ότι ο Γουόρεν Μπίτι χρησιμοποίησε τη θέση και την ιδιότητά του ως ενήλικας και κινηματογραφικός αστέρας του Χόλιγουντ, για να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, συμπεριλαμβανομένου και του στοματικού σεξ, ενώ ήταν ανήλικο παιδί.

Αν και ίδια δήλωσε ότι -αρχικά- ενθουσιάστηκε από την προσοχή, που της έδειχνε ο ηθοποιός, και πίστευε ότι οι δύο τους είχαν μια ρομαντική σχέση.

Σήμερα, η Hirsch επιθυμεί να γίνει δίκη με ενόρκους και ζητά αποζημίωση για ψυχολογική και συναισθηματική οδύνη, ισχυριζόμενη ότι η φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση οδήγησε σε «προβλήματα εμπιστοσύνης και ελέγχου», καθώς και σε δυσκολία στην επαφή της με άτομα σε θέσεις εξουσίας.

Πηγή: skai.gr