Κλείσιμο

Η εξωφρενική λίστα της Γκουίνεθ Πάλτροου για τα Χριστούγεννα: Με 30 χιλ. δολάρια αγοράζετε καρέκλα του σεξ, ένα σακί κοπριά και ένα μπούτι ζαμπόν!

Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες, αν και τα φτηνά είδη, για να γεμίσουν τις κάλτσες, δεν είναι άφθονα

Κάθε χρόνο, η επιχειρηματίας και ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου δημοσιεύει μια εντυπωσιακή, αλλά ιδιαίτερα εκκεντρική λίστα προϊόντων για τους οπαδούς της ιστοσελίδας Goop. Αυτή τη φορά, κυμαίνεται από 18 δολάρια για χαρτί υγείας σε χρώμα νέον μέχρι 300.000 δολάρια για ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία. 

Η εξωφρενική επιλογή των εορταστικών δώρων της Γκουίνεθ Πάλτροου έχει γίνει τόσο συνηθισμένη όσο και το «All I Want for Christmas» της Μαράια Κάρεϊ. Φέτος, η ηθοποιός και γκουρού του lifestyle δεν απογοήτευσε τους φαν της με τη νέα σειρά προϊόντων, τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα Goop. Η λίστα-οδηγός της περιλαμβάνει 40 προϊόντα. 

Η συνολική αξία των αντικειμένων της λίστας ξεπερνά τα 900.000 δολάρια. Υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες, αν και τα φτηνά είδη, για να γεμίσουν τις κάλτσες, δεν είναι άφθονα. 

Τα πιο ακριβά δώρα είναι ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία για 292.000 δολάρια, ένα κλασικό Ford Bronco για 250.000 δολάρια ή μια εμπειρία σαφάρι με ιδιωτικό τζετ για 135.000 δολάρια τη βραδιά στη Νότια Αφρική. Το φθηνότερο είναι ένα σετ από έξι ρολά χαρτιού υγείας σε χρώμα νέον στην τιμή των 18 δολαρίων. Και μην ξεχνάτε τα κατοικίδια ζώα: Η Γκουίνεθ Πάλτροου περιλαμβάνει ένα σετ βαφής μαλλιών για σκύλους, εγκεκριμένο από δερματολόγους σκύλων, έναντι 50 δολαρίων.

Μεταξύ των πιο εκκεντρικών προϊόντων, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός προτείνει μια καρέκλα του σεξ με το όνομα Kiki de Montparnasse (παρόμοια με τον λογοτεχνικό χαρακτήρα), αξίας σχεδόν 30.000 δολαρίων, και μια τσάντα Gucci για τη συλλογή περιττωμάτων σκύλου στην τιμή των 420 δολαρίων. 

Μια σακούλα τεσσάρων κιλών με κοπριά διαφόρων τύπων, η οποία πωλείται προς 75 ευρώ, περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα. Και αν το ψυγείο σας είναι πολύ μικρό, η ηθοποιός συνιστά ένα υπόγειο κελάρι (θαμμένο στο έδαφος και με πρόσβαση μέσω σκάλας) έναντι 15.900 δολαρίων. 

Εδώ και χρόνια, η στρατηγική μάρκετινγκ της Πάλτροου είναι επιτυχημένη. Το 2020, σχεδίασε ένα αμφιλεγόμενο αρωματικό κερί, που το ονόμασε «This Smells Like My Vagina». Παρά την υψηλή τιμή του (75 δολάρια), το προϊόν εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Φαίνεται ό,τι αγγίζει η Γκουίνεθ Πάλτροου μετατρέπεται σε χρυσό, ώστε να μπορεί να αντέξει οικονομικά όλες τις εκκεντρικότητες που επιθυμεί… 


 

Πηγή: skai.gr