Jennifer Aniston: Μια ολόκληρη γενιά παιδιών βρίσκει τα «Φιλαράκια» προσβλητικά

Η Άνιστον υποστηρίζει ότι ο προοδευτισμός και η ευαισθησία έχουν γίνει αποτρεπτικοί παράγοντες για τη δημιουργικότητα

«Μια ολόκληρη γενιά παιδιών βρίσκει πλέον προσβλητικά τα "Φιλαράκια"», δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον, η ηθοποιός που έγινε γνωστή στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του '90.

Μιλώντας στο «Variety», η Άνιστον είπε ότι η δουλειά στην κωμωδία έχει γίνει όλο και πιο δύσκολη, καθώς οι κωμικοί πλέον δεν επιτρέπεται να διακωμωδούν τη ζωή.

«Τώρα είναι λίγο δύσκολο, γιατί πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Η ομορφιά της κωμωδίας είναι ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, κοροϊδεύουμε τη ζωή», ανέφερε η διάσημη ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Στο παρελθόν μπορούσες να αστειευτείς με έναν φανατικό και να γελάσεις. Τώρα δεν μας επιτρέπεται να το κάνουμε αυτό. Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων, παιδιά, που τώρα ανατρέχουν στα επεισόδια των ‘’Friends’’ και τα βρίσκουν προσβλητικά», είπε.

Η Άνιστον υποστηρίζει ότι ο προοδευτισμός και η ευαισθησία έχουν γίνει αποτρεπτικοί παράγοντες για τη δημιουργικότητα. Ορισμένοι τηλεθεατές έχουν επικρίνει τα «Φιλαράκια» για έλλειψη ποικιλομορφίας. Όλοι οι πρωταγωνιστές είναι λευκοί και η σειρά σπάνια παρουσίαζε έγχρωμους ανθρώπους. Άλλοι κάνουν λόγο για αστεία που σήμερα θεωρούνται ομοφοβικά ή τρανσφοβικά.

Πηγή: skai.gr