Jane Seymour: Κάνει διακοπές στη χώρα μας - «Γεια σου πανέμορφη Ελλάδα!»

Η διάσημη ηθοποιός «ανεβάζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις… αποδράσεις της και οι θαυμαστές της τη «βομβαρδίζουν» με τα μηνύματά τους

Η διάσημη ηθοποιός Jane Seymour βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας μαζί με τις αδερφές της και φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Η ηθοποιός, η οποία λίγο καιρό πριν έκανε διακοπές στην Κόστα Ρίκα, φαίνεται ότι έχει ξετρελαθεί με το ελληνικό καλοκαίρι και τη χώρα μας. Μάλιστα, η ίδια καθημερινά «ανεβάζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις… αποδράσεις της και οι θαυμαστές της τη «βομβαρδίζουν» με τα μηνύματά τους. 

Η Jane Seymour

Η 72χρονη ηθοποιός, με την καλλίγραμμη σιλουέτα, κατά την άφιξη της στο Ιόνιο, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Γεια σου Ελλάδα! Έτοιμη να δεχτώ τα θαύματα αυτού του εκπληκτικά όμορφου τόπου».

Η Jane Seymour

Σε μία άλλη δημοσίευση στην οποία ποζάρει με τις δύο αδερφές της, η ηθοποιός γράφει: «Πάντα ευγνώμων για τον απίστευτο δεσμό που μοιράζομαι με τις αδελφές μου, καθώς ‘’ταξιδεύουμε’’ μαζί στις περιπέτειες της ζωής. Ευλογημένη που έχω αυτό το ανεκτίμητο δώρο!».

Η Jane Seymour

Σε επόμενη φωτογραφία με τις αδερφές της, η ηθοποιός αποθεώνει και πάλι την Ελλάδα: «Απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο αυτής της ελληνικής απόδρασης με τις αδερφές μου. Από τον χορό στους δρόμους μέχρι την εξερεύνηση διαφορετικών νησιών, η Ελλάδα μας ‘’κέρασε’’ μια γιορτή αισθήσεων».

Η Jane Seymour

Τέλος, δεν λείπει και η φωτογραφία της ηθοποιού με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα από τον τόπο μας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με κάθε ηλιοβασίλεμα ανθίζει ένα χαμόγελο, ζωγραφίζοντας τον ουρανό με αγνή χαρά. Εύχομαι σε όλους μια φανταστική εβδομάδα».

Η Jane Seymour

Η Jane Seymour

Πηγή: skai.gr